Reply To: farmacevtski izdelki – resnice

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana farmacevtski izdelki – resnice Reply To: farmacevtski izdelki – resnice

strelka
Participant

glas wrote: [

Vprašaj se recimo kaj bi se zgodilo, če cepiv in antibiotikov sploh ne bi izumili?!

Verjetno bi razvili naravne mehanizme, ki bi preprečili obolevanje in bi
vzpostavili eqvilibrium z okoljem.. Zakaj misliš, da virusi evolvirajo in so biolj in bolj ”agresivni”? Cepiva so kriva za to! Ne moremo se ločiti od enosti z vsem okoli nas..
Že samo obolenje od ”nekega
virusa” kaže na naše motnje prave povezanosti z okoljem in Naravo..
Virusi so del nas, so okrog nas, so v nas, v vsem kar vidimo, virusi niso
ne slabi na dobri.. Vsi virusi, ki se označujejo za razne
povzročitelje obolenj ves čas prehajajo v nas in iz nas.. brez njih
sploh naš organizem ne bi deloval in funkcioniral.. to vse smo tudi mi,
in bolezen ni odvisna od tega če pridemo v stik z nekim virusom (ker to
prihajamo na redni bazi), odvisna je od tega kako naš organizem reagira
na njega.. Veliko odgovornost za to pa nosimo tudi sami; v kakem
stanju imamo naše telo, imunski sistem, seveda vsi miselni vzorci v
ozadnju (ki jih nosimo) in prepičanja.. vse to je kot nek skupek, ki
določi našo reakcijo na naravno okolje, ki so tudi virusi!!! Vnašanje
cepiv in ločevanje nas samih od okolice, je kot da se želimo zapreti v
polivinil vrečko in potem smo začasno ločeni (navidezno zdravi..) a je
samo vprašanje časa, kdaj bo naš lastni razkroj, ki se dogaja v takem kratkoročnem
načinu reševanja težav pokazal za bolj destruktivnega, kot če bi se
lotili raje nazaj povezati z Ekosistemom, ne pa se s cepivi in zdravili
še bolj in bolj ločevati od njega..

Stanje kjer smo dovzetni za obolenja določenih vrst se ne odpravi z
cepljenjem, to je le ”začasni pripomoček”, da lahko ostajamo v tem lastnem
bolehnem stanju..

Človek rabi , da se prilagodi neki spremembi veliko dalj časa ..kot pa npr, bakterija , virus …
To je dokazano …
Tako , da predno bi se človek prilagodil na te agresivne mutacije virusov , bi jih kar precej pomrlo…
tako da …treba je nekje drugje začet …in to da do teh mutacij virusov sploh ne bi prihajalo ….
Glede oslovskega kašlja , ki je bil omenjen …v manj razvitih deželah, kjer cepljenja nimajo oz. jih nepravilno cepijo …( to naj zdravnica pove , k je tega fohaBig smile) …je ta bolezen zelo razširjena in tud smrtne žrtve so …
pa poglej koliko časa že ta bolezen obstaja in zakaj se ljudje tam še niso prilagodijo na ta virus …Smile.
In kaj se dogaja , ko človek zboli …kakšen je njegov imunski sistem po bolezni …?
In zakaj kljub temu , da prebolimo gripo …drugo leto , če imamo oslabljen imunski sistem zopet zbolimo za gripo?
Pa nisem zagovornica cepiv daleč ne …enkrat sem se cepila proti gripi ..pa sem mislila , ko sem iz ambulante prišla , da mi bo roka odpadla…poleg slabosti tudi.
tud vem za primere, kjer so ljudje zaradi obveznih cepiv ..zboleli za kronično bolezen…
skratka ta cepiva niso nedolžna stvar …
Samo kar reči ne …hja se mi zdi pa mal neodgovorno …brez alternative oz. dokazov , da se bolezni kljub temu ne bi pojavljale…

strelka2012-03-19 11:57:37

Lepo je če deliš