solarne nevihte in evolucija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast solarne nevihte in evolucija

Prikaz 1 prispevka (od skupno 85)
  • Avtor
    Prispevki
    glas
    Participant

Solarne nevihte so pa zdaj že bolj pogoste kot navadne.. Smile
    Skozi poročanja o teh nevihtah, kako veliko intenzivnost imajo itd.. Sonce je res na puna v akciji..

Jutri zjutraj pa zopet pričakujte konkreten dotok teh delcev:
    http://news.cnet.com/8301-11386_3-57392927-76/massive-solar-storm-headed-toward-earth/

Drugače pa nič bat, jaz to dojemam kot skrajno pozitivno in se pridružujem tem tolmačenjem, ki so v tem zapisku.. vse to ja po moje v naše dobro in vse v skladu z našo evolucijo..
    http://www.wayofthewhale.com/index.php?option=com_myblog&show=how-recent-solar-flares-are-affecting-us.html&Itemid=69

Želim vam prijetno obsevanje s sončevimi delčki še naprej, sonce sicer komaj konkretno vstopa v svoje obdobje solarnih neviht, ki bodo dosegle svoj maximum, šele v 2013. Tako da če se mogoče dooolgo ne vidimo več tu preko, je skurilo našo tehnologijo (na kateri tako zvesto visimo), in ravno ta je najbolj ogrožena s temi nevihtami..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

anja
    Participant

jpSmile…poglejte Kp:

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

anja wrote: jpSmile…poglejte Kp:

hvala anja

Ja na vsakih par dni pride Kp nad 3! To kar je sedaj (6) pa je že prava solarna žurka ja..

Tu je še ena stran, kjer se lahko sproti spremlja Kp
    ..
    http://www.tesis.lebedev.ru/en/magnetic_storms.html

Cool

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Član

Jap…pri tem linku so mal bolj vitualno…pregledni.

Sicer pa nisem občutil…kakšne obremenitve…prav cool mi je Wink

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

anja wrote: jpSmile…poglejte Kp:

Zmeraj večje pomisleke imam glede tegale linka s Kpjem. Strašno veliko je odvisno od lokalnih geomagnetnih pogojev. Evo, zdajle recimo je Kp nikakav, vetrnica pa se vrti kot obsedena – vsaj pri nas, v Radečah. Me prav zanima, kako je s tem ta hip recimo v Ljubljani. Če kdo, ki zna zavrteti vetrnico tole vidi relativno kmalu po objavi, naj prosim poskusi.
    Lepo je če deliš
    Član

Verjetno nisi pomislil, da to vase vrtenje veternic, nikoli ni bilo odvisno od zunanjih dejavnikov-okoliscin.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

AVATAR wrote: Verjetno nisi pomislil, da to vase vrtenje veternic, nikoli ni bilo odvisno od zunanjih dejavnikov-okoliscin.

Geomagnetni pogoji na to nedvomno vplivajo. Se je že zgodilo, da sem se počutil odlično, pa je nisem mogel zavrteti niti s pomočjo dlani – zdajle pa jo lahko vrtim le s pogledom.
    Škoda, da nimamo takšnegale linka tudi za spremljanje lokalnih geomagnetnih pogojev.
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 85)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.