Reply To: Orgoniti
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Orgoniti › Reply To: Orgoniti
Ned Ganov wrote: Torej, torzijsko polje ni energetsko polje in se ga ne da s spiralami, kurci, palci in ne vem še s čem usmerjati! Tisti, ki bo ugotovil funkcijo ostalih 90% možganov (največ 10% jih uporabljamo), bo ugotovil tudi, kaj je orgonit, kje je konec vesolja, kdaj je konec časa itd… MUMIE je v okvirih znanega in raziskanega (gre za bore malo ugibanj) ORGONIT, torej, orgonski generator. A, ne glede kaj je MUMIE (farmacevtska žavba, ali katerikola že ni!), deluje ENAKO KOT ORGONIT! In, ne glede na vse raziskave Reicha, Tesle, Weltza, Croftov itd., dejstvo je, da je ORGONIT ANDROID! zelo živa zadeva! Tako kot otrok: narediš ga preko k….., nić ljubezni ne vlagaš, in ko se zgodi, da bi lahko kaj pričakoval od njega, dobiš… No, ne bom vulgaren (več), na tem forumu nihče nima pojma o orgonu, torzijskem polju, Bogu, dimenzijah…(vse je pa na nek način povezano…). Trenutno testiram Moe Joe celico in se le-ta obnaša kot otrok: včasih dela, včasih ne… Ko sem prijazen do nje, DELA, ko je pa oblačno in sem slabe volje NE DELA! Btw, a se je kdo od vas že pogovarjal z vodo? Poizkusite. Mislim, da je ključ v pozitivnem razmišljanju, v tem primeru bo vsak orgonit deloval, pa tudi MUMIE smola. Placebo efekt ni abstrakcija, je zadeva, ki deluje!
LpN
hahaha jest se sicer pogovarjam z vodo…ma ti meni razsvetli pamet nevedno in mi povej kaj je bog. Aja pa še nekaj…znanstveniki uporabljajo 100% možganov da bi našli način s katerim bi dokazali, da jih samo 10%.
Vedno znova vse po starem