Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br vecer,
sem bla zdele mal zuni…kako lepa luna….kako nezna energija…..res cudovito…..sej ne vem kdaj je cist tocn polna luna, ampak se mi zdi pa prov neki posebnega….ima ze dons lep šajn…..
No, kar se mene tice, je bil dones za mene prou poseben dan…hja, tkle je…ko vidim taprve zvoncke ….zacnem gledat za regrat….in evo…dons ….hura…..regrat iz krtin…tk, da kar se mene tice….sem odprla sezono….pac jaz prezivim velik v naravi pa zmeri kej nabiram…hahaha…..in tale regrat dons, njami……
zdej, tkle bom rekla, ce uzivate pretezno hrano z nasicenimi mascobami….hm…se mi zdi kar tezka hrana, je clovk pol zmatran, nasprotno pa zelenjava in sadje….ejga, je bomba…lahka hrana…no, jest itak najraje pijem in zelenjavo in sadje….pa zdele ko bo dost regrata…ga dam tud v sokovnik….pa cemaz tud….
Sem prestudirala tole knjigo od Normana Walkerja….tipo kul…ni kej za rect….u bistvu, kar se tice hrane…jest zmeri sebe poslusam….svoje telo….nikol se ne silim……in ne jem iz navade….
Evo ene par njegovih…..”””Poglavitni kljuc ucinkovite prehrane vasega telesa je zivljenje, ki je v vasi hrani, ter tiste neotipljive sestavine, ki so znane kot encimi.
Ali povedano drugace: zivljenski princip, ki je znan pod imenom encim, je tisti element, ki omogoci telesu, da je prehranjeno in zivo; skrit je v semenih, v kaljenju in rasti rastlin.
Encimi so neotipljivi princip kozmicne zivljenske energije ( in ne substanca ), ki je globoko vkljucen v akcijo in dejavnost vsakega atoma v nasem telesu, v vsem rastlinju in v vsaki drugi obliki zivljenja.
Zivljenja kot takega ne moremo pojasniti, zato opisujemo encime kot princip kozmicne energije ali vibracije, ki omogoca ali podpira kemijsko delovanje ali spremembe v atomih in molekulah, ne da bi se v tem procesu oni sami unicili ali zlorabili.
Ce dajemo svojemu telesu vsak dan snovi, iz katerih je sestavljeno, lahko ohranjamo popolno zdravje, seveda pod pogojem, da posvetimo dovolj pozornosti svojemu umu in duhu – drugima dvema deloma nasega bitja.
Ce hkrati dovoljujemo, da nas obsedajo zamere, strahovi, frustracije in negativna stanja uma, lahko jemo hrano, ki kar najbolj koristi organizmu, pa to ne bo obvarovalo nasega telesa pred propadanjem……”””””
slismo