Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › aktualnosti iz politike/ekonomije › Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije
strelka wrote:
a jo ni kupila tam Bled ..samo jo je že prodala..
Res ne vem. Slišal sem, da nekje v smeri Velike Planine.
strelka wrote:
so jo njeni Italjanski prijatelji vprašli , če Slovenija sploh premore univerzo ….
Mišlejno zakaj sploh hodiš tja …
Smo imeli v časih ranjke Jugoslavije v nekaterih krogih še slabši image. Enkrat sva se s frendom odpravila z avtom proti Amsterdamu, pa nama je v Avstriji zaribala mašina avta. Sva ga pustila kar tam in šla naprej na štop. No ja, cesta je bila hitra in nihče nama ni ustavil – sva šla vsaj 15 km peš, nato pa prišla do ene gostilne, kjer sva pila toliko časa, da so se medtem zamenjale tri garniture osebja Drugi dan sva šla štopat naprej. Ustavi nama en tip (se ne spomnim iz kje). Jaz sedim spredaj, frend zadaj. Z njim sem se menil angleško in povedal, da greva v Amsterdam, zato je verjetno najprej mislil, da sva Nizozemca. Potem pa sem najbrž v angleščini ustrelil kakšnega kozla, da me je tip pozorno pogledal in vprašal? “Iz kje sta vidva?”
Ko sem povedal, da sva iz Jugoslavije, je brez besed zapeljal ob rob ceste in naju prosil, da greva ven.