Reply To: hranjenje s prano

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast hranjenje s prano Reply To: hranjenje s prano

Aleš
Član

Če drži trditev da je z energijskega vidika predelana, kuhana hrana mrtva na kaj potem “laufamo”?

Šel sem skozi 21 dnevni proces in se resnično dogajajo preobrazbe kot jih opisujejo bretharijanci. Pojačajo se zaznave čutov, močno čiščenje telesa, lahkotnost,po procesu zmanjšana potreba po spanju,…
Dobro se je prej pozanimati kaj vse se lahko dogaja, da ni potem panike. Na sokcih sem bil potem še mesec in se pol vrnil med “normalne” ter začel spet konzumirat hrano. Pred procesom sem bil mnenja da se da to na hitro, sedaj pa sem mnenja da je to bolje postopoma. Hotel sem doseči nekaj na silo. Ker sem dolgoletni odvisnik od hrane, bo za zdravljenje odvisnosti verjetno potrebno vložiti še precej truda.
Moj namen ni nikogar nič prepričevati, sploh ne tistih ki v hrani uživajo. Meni namreč katerakoli hrana v želodcu naredi občutek teže, kot bi pojedel kamen. Po procesu pa se mi zdi hrana še bolj prazna, ne daje več “starega” užitka.
Ne vem kje sem slišal ali prebral da hrano ki jo pojemo resnično začutimo šele po treh dneh. Nato sem naredil naslednji preizkus: en teden sem jedel samo domače jabke (jabolka), počutje super, lahkotno, predvsem pa je izginila večina negativnih misli!
Ko pa sem se vrnil na klasiko, kupljeno,… se je seveda vrnilo tudi vse ostalo. Tako da rek: kar ješ to si, ziher ni po žup prplaval.

Veliko o breatharijancih se najde če malo pobrskate na http://suprememastertv.com/si/

LP

Lepo je če deliš