Reply To: Solarna Yoga
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Solarna Yoga › Reply To: Solarna Yoga
AVATAR wrote: Sicer ne vem…kaj sta z američanom-Petrom imela…ali je bilo vse nastavljeno,,,da ga prikažejon kot lažnivca…V odaji na Na rubu znanosti…pač pove, da večinoma nič ne je…samo občasno kaj poje…pije pa kavo-čaje-sokove…Mi je pa ta odaja bila vseč…njegova razlaga in pogledi…ko človek zaključi to 270 dnevno meditacijo…gledanja v sonce…ne čuti več lakote…ker se hrani s svetlobo…postane kot solarni čip…Zelo se izboljša mentalno-telesno.duhovno zdravje…pozdravijo praktično vse bolezni.
Edina stvar je, če je kaj na tem…da dam to sam skozi na samem sebi…in potem vidim…kaj se bo zgodilo.
Zelo pomemben je tudi slogan ki pravi da kar glava sprejme telo naredi. Ni pri vseh sungazerjih ravno tako kot pravi tam da rešiš vse psihične težave z 15 minutami, vse fizične z 30 minutami,..jest poznam gejzerko ki je nekje na 44 minut zdej pa ima še vedno težave s ščitnico. Jest sem na 30 minut pa mam še vedno psihične motnje moram pa reč da so te motnje čisto drugačne kot pred pol leta. Pač doživel sem šok in ga procesiram. Fizično se počutim veliko stabilnejše kot prej. Imunski sistem je neprimerljivo boljši. Pomembno je čim bolj kontinuirano izvajat prakso, še bolj pomembno kot je je biti ozemljen tekom gledanja. Jest se kar za strelovod držim poleg tega imam še ozemljivač kupljen prav v te namene in še tretja zadeva je sončna voda ter izpostavljanje kože soncu ko je UV med 2 in 5. HRM je reku da je v nemčiji en fant ozdravil poškodbo hrbtenjače s sončenjem kar v pojstli.
Vedno znova vse po starem