Reply To: Iz zlaganosti v smeri resnice

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Iz zlaganosti v smeri resnice Reply To: Iz zlaganosti v smeri resnice

strelka
Participant

Wink

Nataša wrote:

Smile

ampak …a če se vam toplomer razbije , tud pokličete posebne ljudi da vam spucajo stanovanje…

Nimam pojma … sploh o tem še nisem razmišljala, ker je večino časa nekje varno spravljen …

Ampak če bi se pa razbil, pa najbrž tudi ne moreš živega srebra sam očistit, a ne? Ampak toplomer se uporablja običajno enkrat na par let, žarnice pa skoz in še veliko jih imaš po stanovanju. Čeprav poanta niti v toliko v tem, da se razbije, pač pa bolj v zoprni svetlobi, ki jo oddajajo.
Smile
Tisti link ki ga je dal Glas ..oziroma kar je povedal je protestiral izključno zaradi živega srebraBig smile.
Torej sem samo na to odgovorila, da ga ima manj kot pa toplomer …in če se ta razbije ali se pokliče tudi čistilce le tega ?
Skratka za moj pojem je to mal pretiravanje.
Ampak vsak po svoje ..kakor komu paše.
Nihče ni omenjal sploh ne , da te žarnice sevajo , prav tako marsikateri gospodinjski aparat tudi , ki ga veselo uporabljamo v kuhinji…
Jaz sem ga že razbila ..lahko ti povem da je zlo živ …ampak se ga komot ujame ..Big smile
Mene ne zanimajo zdaj stare žarnice ..ampak me zanima alternative …kaj potem uporabljat ….Wink

strelka2012-02-06 14:35:08

Lepo je če deliš