Reply To: Prosim za pomoč, nasvet
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za pomoč, nasvet › Reply To: Prosim za pomoč, nasvet
6. 2. 2012 ob 13:28
diva
Član
Tadej, hvala za odgovor. Sem šla po forumu iskat to Sedona metodo, pa sem se zgubila v labirintu vseh tem in raznih debat. Če se ti, da mi pošlji kak link.
Ozelot, morda imaš prav, da z marsi čem pri sebi nisem razčistila ampak ne boš verjel, na bosanske korenine sem pa prav ponosna (primer kot kompleks sem navedla, ker so drugi imeli s tem več opravka in sodb). Mislim, da sem po očetovi strani z bosanskimi geni dobila precej dobrih popotnic. Imam pa gotovo kar nekaj drugih “motečih” vzorcev s katerimi se bom ukvarjala v še naprej (saj zato sem pa tudi prišla v šolo za bioterapevte).
S komentarjem, da naj oče sinu razloži kako in kaj je pa tako – on je s tem opravil tako po moško: sinu je rekel, naj vrne milo za drago in mu povedal še nekaj zgodb o tem kako je sam v njegovih letih s kom obračunal in potem imel mir, najraje bi šel “napizdit” trenerje v športni klub, pa učiteljice v šolo, naj naredijo in je s tem stvar zaključena. V glavnem – pri njem je življenje preprosto – on se ne ukvarja sam s sabo, pa z vzorci, pa odnosi pa bla, bla, bla. Te zadeve so bolj v moji domeni in še zdaj nisem čisto prepričana ali ima prav on ali jaz in ravno to morda dela naše življenje bolj zanimivo.
Kakor koli že. Zaključimo s to debato. Prevelike drame ne bom delala, bom pa poskusila s to sedona metodo, ko bom našla kje kakšne napotke.