Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Prikaz 1 prispevka (od skupno 574)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

ceres ..kaj to pomeni retogradni Mars ..zdele se najhaja v devici …Ermm.

Ravnokar prebrala ..pa nobene razlage.

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Planeti se vsake toliko cas gibljejo retrogradno in do 14. Aprila bo retrograden Mars. Takrat gibanje planeta drugace obcutimo, kot ce se giblje direktno. Pa tudi, ko se giblje direktno, pravijo astrologi, da je vec faz, najprej mora iz svoje sence pridet, se pravi do tocke, kjer se je zacel gibati nazaj.

Ce je Mars retrograden, ne uresnicujemo ciljev, ki so pod vplivom Marsa tako, kot bi hotli. Pa tud to na vsakega vpliva drugace, odvisno od pomena Marsa v natalni karti. Na splosno ljudje najbolj prenasajo retrogradnega Saturna, ker ima ta planet retrogradnost v svoji naravi.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Aja ..saturn …moj je v natalki retograden..Big smile

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Pol se poglej, kateri tvoji hisi vlada, pa bos vedla, za kaj tale retrogradni Saturn pri tebi odgovarja.

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Take ribje mlake, kot je pa danes, se pa me spomnim: Mars, Sonce, Venera, Luna, Kiron, retrogradni Merkur in se Neptun v ribah….pa se Saturn v vodnem skorpijonu. Meni je tole adijo pamet, nic jasno, drug planet….niti enega planeta nimam v vodnih znamenjih.

Dan menda dober za meditacije, sanjarjenja, lezanje na vodni postelji :-)……za vse kar ne zahteva akcije, nacrtov, logistike, delovanja…..samo pazite, da se ne utopite…..glu glu.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

venera, voda, ascedent voda , jupiter voda , pluton voda …Big smile

in vsi trije so ščipalci…LOL pajkovci …ti trije pičijo eden pa uščipneTongue

skratka, lahko gremo na plavalni tečaj…

strelka2013-03-11 17:15:04

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Strelka, tako mocen skorpijoncek si? Pa tako mlada? :-)

Jaz pa komaj cakam, da se tole mocvirje konca, ker me dela neproduktivno hiperaktivno, ….. Kot se obicajno pocutijo merkurjevci v ribah…..

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 574)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.