Reply To: no tukaj pa lahko..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori no tukaj pa lahko.. Reply To: no tukaj pa lahko..

glas
Participant

Ceres wrote: Osebno je bilo to, da jaz povem svoje mnenje, ti mi pa potem pises, cesa se jaz bojim, pa kaj hocem…pa nisem prosila za diagnozo duhovnega cinika…cinizem je res prva zadeva, ki loci wannabeja od originala…

Kar se pa tice tvoje vloge policaja, sem jo do sedaj razumela, se opravicila, ko sem kdaj zabluzila v temi in ti celo predlagala, da me izrisi, prestavi…

Zdaj ko si pa sem prestavil moj post, svojega pa ne… Saj je res najtezje sebe videt.

Dgac pa peace brother.

Prestavil sem dva posta, najprej mojega, nato pa še svojega! Ker je zadeva pač šla zven namena teme in je očitno prišla zedeva, ki jo je potrebno osebno razrešiti.. (to pa je namem te teme ”no tukaj..)
Drugače pa nisem ničkaj drugače ti napisal o temi, ki se pač odvija, kot bi tudi komorkoli drugemu, je pa res, da še tebi, do zdaj nikoli nisem nič direktno odgovarjal.. Saj pravim, lahko ti več direktno na tvoje poste ne odgovarjam, če pa boma razrešila to, pa mogoče gre zadeva naprej tudi brez blokad..
Ja ne gre pa za noben vpogled drugače!
Vpogled na tem foromu zgleda malo drugače.. Wink ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.
To kar sem vključil v obrazlago tem, in kar ti smatraš kot vpogled ali kakršnokoli poseganje v tebe, to sem pisal le o stvareh, ki so itak vsem jasne.. Saj to ni skrito in je jasno izraženo! Ni potrebno nobenega vpogleda delat.. Drugače pa če malo pogledaš po ezoteričnih temah, ki so bolj kot ne globoko osebne teme, ker je narava teh tem že v osnovi notranje doživljanje sfer ali področij, ki je lahko le globoko osebna in nato seveda interpretacija tega tudi.. Potem lahko vidiš, da je narava komunikacije na tem foromu v osnovi že poteka na globjih ravneh kot je le površinska farsa.. In je seveda ego ali naš lažni jaz vedno na preizkušnji, pravtako so čustvene vsebine v nas kaj hitro izbezane na plano..
Sebe je najtežje videti ja Smile ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. pa še ko nam to uspe, si to vedenje hitro pospravimo, da ga ne vidi še kdo, hehe

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”