Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hahaha, sm se zdele spomenla na en dogodek….hahaha…zdej ga razumem…hahhaha….evo tkle je blo….sej se spomnete, da sem vam od zacetka napisala, da sem v toku dveh let pac padla v sklop enih delavnic na morju, kjer sm neki pomagala, pa sm lohk postavla sotor for free, pa lohk sem se udelezila delavnic, eno sem pa tud prevajala…je bil pac en bl specialen evropski jezik…hahaha…k ga cist “slucajn” znam…hahaha..no seveda ste med tem casom povezal, da govorim o Pasmanu in o Harmoy programu…..
No….evo…jest po stirih tednih….jupi….ful the best…sej nism res zrealizirala kva se je men zdej na koncu zgodil…hahaha…glavn, da sm jest the best…drugo me ni prevec zanimal….hahahaha….no, pa jest sedim tam na Pasmanu pred kaficom na terasi in pijem svoje pivo…hahaha…jest sm namrec fullll duhovnez…..Beer….sej sm ga imela zastonj….hahaha…sem bla personal….hahaha….pa sm se mal znajdla….hahaha…no…pa pijem jest moj pir, pa moja prtljaga tud ze spakirana…hahaha….pa se prisede ena nizozemka…hahaha…pa mi neki naklada…pa se jest rezim….pa pride mimo Tony Samara…jest ne vem, ce ga poznate….nisem se bila na njegovi delavnici ….ampak evo…kva se je zgodillll….jest se rezim tej nizozemki in ji neki prjavljam v njenmu jeziku….pa se Tony usede zraven, pa se zacne z nama pogovarjat….seveda je tale moja nozozemka blestela v svoji anglescini…no…ja, tud jest nism glih cist od muh …pa smo se neki rezal…pa prav Tony men in me gleda direktnga v oci….hja..prav Tony…do zdele nism vedu zakva sem en izvod moje knjige ze zjutraj podpisu…evo…zdej vem….tebi je namenjen….in jest dobim v roke podpisano knjigo Tonya Samare naslov MUDROST ŠAMANA…v hrvascini…..hja…kva nej recem…cist presenecena …thank you…thank you….pa te stvari, ampak evo pa mi prejle uleti u glavo odlomek iz njegove knjige bl v zacetku…pa sm si rekla…ejga Tony…tale je pa tolk dobra….da je prov za dirktnga v tocno tem momentu…..no….pa tud v naslednjem…..pa tud v preteklosti je bla tale Tonyeva ….tanartaboljs……..hahahahahaha
Evo Tony pise v zacetku knjige, da se je odlocu, da gre pac u pragozd Amaconke in evo prau, da je mislu, da se ja kar dober prpravu za zivljenje v pragozdu…delu je na fizicni kondiciji…pa tko naprej…ampak useen, k je uletu on u pragozd je bil poln enih misli …hahaha….kao kva pa ce bom moral u bolnico…hahaha..in pol k je gledu domorodce si je mislu…hahahaha …zakva so pa tile tk zadovoljni z zivljenjem …hahaha….a je to ta raj, ki sem si ga zamislil…se je spraseval…..hahaha …pravi dalje, da si je izmisljal tisoc in en razlog, da cimprej zapusti to Amaconko pa tale pragozd…hahha pa vse tele cudne stvari in, da se vrne v civilizacijo….hahaha…pa k, je to razmislou…se je glih vozu v kanuju s se nekaj domorodci….in clovek v sprednjem krilu kanuja glih odstrani eno vejo in cloveka napade roj divjih cebel….Tony prav, da njegova prva reakcija je bila misel “uf…se sreca, da to nisem jaz” in je zacel gledati cloveka z usmiljenjem in skrbjo, kajti clovek je ocitno imel bolecine…cloveka je zvijal od bolecin, clovek je trpel.. prau Tony Samara dalje, da ostali ljudje v kanuju so se pa zaceli smejat in krohotat in se obnasat na njemu cist nepoznan nacin….hahahaha…prav Tony, da je skontal, da tole je pa cist cudna…pa cist druga kultura od vsega kar je do zdaj spoznal……zato je vprasal sopotnike zakaj se smejejo, ce clovek trpi… odgovorili so mu s proti vprasanjem ...ali lahko v resnici cutis socutje skozi obcutek strahu, negativnosti in skrbi …??????…pojasnili so mu, da se energijsko telo osebe na smrt popikane s cebelami ze tk al tk nahaja v strahu in bolecini in , da so mu Tonyevi strahovi in skrbi doprinesli se vec negativnosti in, da se resnicno socutje pokaze v pomoci, kako naj se clovek osvobodi bolecine……pravijo domorodci dalje da so s smehom pomagali potegniti strah iz telesa, ki je bil ze v stanju soka in v smrtni nevarnosti……pravijo domorodci dalje…da, ce bi vsi reagirali kakor Tony , bi njihove egocentricne misli nahranile negativnost in clovek bi sigurno umrl……….
Pravi Tony, da je zastopu, da so vsi, razen njega ta dogodek doziveli iz pogleda zdravljenja in ne ega…..smejanje je zadrzalo zdravilno energijo in bila njena ekspresija…..pravi Tony, da je od tega trenutka dalje zacel kulturo, ki jo nasa zahodna civilizacija opisuje kot “primitivno”.. gledati cist z drugimi ocmi………….
Evo, Tony je na prvo stran napisu WITH love …in se podpisu…..
Tony I LOVE YOU TOOOOOO……thank you…. Heart

slismo

Lepo je če deliš