Reply To: Prosim za pomoč, nasvet
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za pomoč, nasvet › Reply To: Prosim za pomoč, nasvet
3. 2. 2012 ob 14:58
diva
Član
Pozdravljeni,
Zanima me, če mi lahko kdor koli drug pomaga z nasvetom v zvezi z mojo sestro. Reva mi je danes povedala, da so se ji na precej delikatnem mestu (spolovilo) pojavile bradevice in jo ginekolog pošilja na kirurško odstranitev, ki bo baje kar boleča, pa še ni nujno, da se zadeva ne bo ponavljala. So ji rekli, da druge možnosti ni in da se te bradevice lahko širijo tudi naprej v notranjost nožnice.
Zanima me ali ima kdo kakšno informacijo ali izkušnjo s čim podobnim in seveda tudi informacijo kakšni bi bili lahko drugi (neinvazivni in manj boleči) postopki, da se spopade s to zadevo. Meni je na misel padlo tudi, da bi poskusila z glino ampak nisem ravno strokovnjak za naravna zdravila in ne vem ali bi bilo to priporočljivo ali ne.
Za vsak nasvet bova s sestro zelo hvaležni, ker operacijo ima pa načrtovano že za ponedeljek.
… druga stvar, ki me trenutno tudi malo “muči” pa je moj sin. Star je 9 let in sicer nima nobenih večjih problemov na katerem koli področju. Mi pa že nekaj časa potoži, da se v šoli in pri šprotni dejavnosti vsrtniki radi “spravijo nanj”, v smislu, da ga zafrkavajo ali se ga celo fizično lotijo. Najprej sem mu svetovala naj se takšnim izogiba ali jih ignorira, pa mi je včeraj ves razočaran povedal, da je poskusil pa ne pomaga, trdi tudi, da se spravijo izključno nanj in na nobenega drugega. Če se spomnim časov, ko sem bila jaz v teh letih, vem, da so se vrstniki najraje “spravili” na nekoga, ki je na nek način v negativnem smislu izstopal (recimo pa teži ali pa da je tožaril ali se hitro zjokal…). Pri mojem malem nič od tega ne more biti razlog, ker je zelo prijeten in bister fant, ki v sebi nima trohice nagnjenosti k nasilju. Zaskrbelo me je, ko mi je kot razlog, da se mu to dogaja navedel razlog “zato ker me sovražijo”. Seveda sem mu rekla, da to gotovo in razlog in da nihče nima razloga, da bi ga sovražil…. ampak me je zaskrbelo, kaj se v tej mali glavici plete in od kod mu tako močno prepričanje, da ga drugi sovražijo. Glede na to, da tisto kar mislimo, tudi privlačimo v svoje življenje, bi pa sploh rada na nek način pripeljala sina do tega, da spremeni svoj vzorec razmišljanja. Kakšna ideja kako naj to storim?