Reply To: Karmična diagnostika
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Karmična diagnostika › Reply To: Karmična diagnostika
Obiskovala sem šolo 7 generacije pri Marjanu, seveda pa je karmična diagnostika zame poseben izziv. Nevem če se bo Marjan strinjal z mano vendar menim ,da tudi če ne preberete Lazareva lahko daignosticirate. Iz mojih izkušenj lahko povem, da je potrebno poleg branja teh knjig ogromno delati na sebi, znati se naučiti prepoznati vzorce . Reiki je zame odličen pripomoček pri transformacijah vzorcev, tako osebi pomaš ter jo z Reikijem energijsko podpreš, pospešiš vse gre hitreje . Menim, da za celovito karmično diagnostiko je potrebno veliko tehnik, ki jih kasneje združiš v eno. Sama pri sebi sem ugotovila, da me klasična meditacija ne pripelje tja kamor sem želela ,zato sem se odločila delat,vaditi tehnike tudi po Brenanovi ( prejšnja življenja, vodnike, raziskovanje notranjosti rentgen itd) potreben je še pripomoček preverjanja ugotovitev (blinkanje ). Brenanovo sem vključila še k temu, kar nas je učil Marjan.OS SVETA ,AKSIS MUNDI merkava itd…Dober karmični diagnostik ne moreš biti čez noč, to je trdo delo na sebi. . To kar sem napisala velja zame ,nemorem pa trdit,i da to drži tudi za druge. Vaja dela mojstra…..