Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › aktualnosti iz politike/ekonomije › Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije
Ceres wrote: Glas… Dons pamet solim, mam tak zoprn dan, samo vseeno…Ivan Cankar je nekako nas najvecji pisatelj in on je napisal Martina Kacurja, mogoce si mau pozabu in to delo je vecno, ker je aktualno se vedno. Ihan veliko razpravlja o ekonomskih sistemih, BMZ je pa ljubkovalna okrajsava za Bostjana Marijo Zupancica, v zadnjih intervjujih se ravno z ekonomskimi sistemi ukvarja.
Je pa blo res velik tud nebuloz in s svoje strani se opravicujem in mirno lahko moje poste tudi zbrises ali pa kam premaknes.
Aha hvala!
Ne ne poznam več Kučurja (mogoče ga nikdar prav nisem ) Ihana ste nekaj omenjali v eni drugi temi se mi zdi.. takrat sem prvič slišal za njega.. Boštjan Marija Zupančič.. nikoli slišal še.. se opravičujem, če živim na drugem planetu ali kaj.. No saj ni tako hudo menda, le ne berem časopisov, ne gledam TV, ne klepetam o vsakdanjih zadevah in ne … … … ne počnem pač mnogo stvari ki ji počne večina zemljanov
počnem pač ogromno stvari, ki so mi pa res pomembne..
no hvala za napotke, grem zdaj premikat teh 25postov..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”