Reply To: Odnosi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Odnosi › Reply To: Odnosi
glas wrote:
Vauuu kako ”pisano” izražanje sej je skos isto, samo zdej se zgleda počutiš, da si zahaklan, pa iščeš dlake u jajcu… en tvoj citat od spodej:Vglavnem fora pri vsem skupaj je ta: da ljudje ko
se zahaklajo med sabo, postajajo vse bolj pozorni na sogovornika! In
čakajo vsako njegovo napako ali ga mikroskopsko natančno priskujejo kje
bo kaj narobe, itd..
Ne Janko zaenkrat še nobenih generatorčkov nisi našel (težko tudi da jih boš, ker nimaš pravega načina za to..), ča pa jih slučajno boš, pa boš resnično od Boga poslan in ti bom vsekakor hvaležen..
Kar ne pomeni da zdaj nisi od Boga poslan (da se nebi ki zasekiral )
hvala za skrb. sekiral okoli tega, če se ti zavedaš, da sem od boga poslan… sem se pa čist u mejah normale. tut nobenih generatorčkov nisem iskal. usaj ne, da bi vedu. prebral sem tvoj post, tisto mi je u uč padl, sem pokomentiral u dweh vrstah… in kr se mene tiče, bi blo loh tut s tem že konc, pa pač ni blo. ignorirat pa ne morem. sem pač tak člouk. ne ignoriram polžka na cesti in obvijem, da ga ne povozim, če ga vidim, pa ne bom ignoriral niti tebe ali kogarkoli drugega, če se obrne name. razen, če se mi zdi, da enostavno nima smisla-takrat pa se tut jest izognem božanski priložnosti izkušnje, ki se mi je ponudila. sploh pa nisem vedu, da si tko občutljiv al pa da je tko provokativno, da je to že tadej opazu, pol pa še ti celo zgodbo. jao jaooo… pa nauš verjeu, še kr se strinjam, da je res, kar sem napisou.
Če pa ti kdaj ne odgovorim, pa to ne pomeni da generatorčke pospravljam, ampak le, da mi ni zanimivo, da ne čutim namena ali poklicanosti, da bi odgovarjal, pa nasploh ne sodelujem v debatah tipa komunikacije za gostilniškim šankom (neko jebo tebe, ti bi jebo njega, pol kurblati drugega, da bi jebo tretjega.. …) tole mi je sicer samoumewno, pa usen nč narobe, če si powedu. mislim… samoumevno mi je, da se ne udeležuješ debate, če ti ni do nje… seweda pa se zdej že zavedaš ane, da s tem neki zamujaš, heheheh.
Ne vem no, jaz pač ne vidim v tem načinu izražanja nobene barvitosti, ker so ti primitivni izrazi za mene le virus, ki nosi v človeško bitje eno vibracijo, ki je jaz ne rabim več v sebi.. In besednjak prežet s kletvicami, je kot barvna paleta besed, prežeta s črnimi fleki kletvic..
tole je pa ena taka šminkerska analiza, da mi je proh hecna. jes sem u glavnem že vidu velikrat ljudi, k znajo zelo lepo govort, biti ušećni, prijazni, uglajeni, pa k sem tut vidu, kako delujejo in kakšno težo imajo tise njihove lepe besede… pa rajš ne powem, kaj si o njih mislim, k ti bo pa res kšn generator pregoru… Jaz se to vprašam vedno, kadar se v komunikaciji s komerkoli ne počutim super..
Če se počutim manj kot super, potem poiščem ta generatorček v sebi in ga odslovim, da sem potem lahko spet super :D …vidiš… tkole pa ne nardiš nč druzga, kt sam sebe jebeš.
odkloniš situacijo, ki se ti je ponudila, da bi izkustveno duhovno napredoval…
Saj ne govorim o umiku, če si to mislil..
Sam sebe bi jebal, če bi takrat ko bi začutil nekaj kar mi ni všeč, pobegnil nazaj v svojo luknjo in tam iskal generatorške pr isebi.. ok. ok. ok. se pač ne strinjaš, da neki zamujaš… amen
Če pa začutim nekaj neljubega in to raziskujem skozi interakcijo, se prepuščam energetski izmenjavi in sproti opazujem vse dele sebe pa imam možnost odstraniti vse kar k meni ne sodi.. no vidiš…kako lepo barvito smo si različni. ti opazuješ, kuko ti hormončki laufajo pa teleščku, uklapljaš obrambne mehanizne in komplekse… jest npr. pa poslušam, kaj mi sogovornik govori. in mimogrede… ko si začutil nekej sebi neljubega, si zablokiral in se izognil izkustveni izkušnji, ki ti jo je lajf namenil. Oziroma imam možnost nadgraditi vse dele sebe, ki so na to pripravljeni! Saj ni nujno da je treba vedno nekaj pucati ali odstranjati. Včasih je le treba kaj nadgraditi, spoznati, uvideti, izboljšati.. saj smo skozi na poti razvoja.. če tole prou razumem, se pa tut u nulo strinjam. mislim to, da smo skozi na poti razvoja. in tko kot ti misliš, da se moraš izognit tebi neljubim debatam ali situacijam, jest mislim, da s tem zamujaš priložnost, ki se ti je ponudila kot del tega razvoja. zdej samo še upam, da ne boš kje u kaki temi reku, da se je treba z lajfom integrirat… ker, če bom to vidu… bodo spet generatorčki u pogonu
Vglavnem fora pri vsem skupaj je ta: da ljudje ko se zahaklajo med sabo, postajajo vse bolj pozorni na sogovornika! In čakajo vsako njegovo napako ali ga mikroskopsko natančno priskujejo kje bo kaj narobe, itd.. Če pa želiš se resnično kaj naučiti iz te izmenjave pa moraš med interakcijo vse zgoraj našteto usmeriti vase in preiskovati vse to pri sebi, medtem ko komuniciraš s to osebo! In pri sebi iskati vsako napakico, ali vzgib, ki se ti morga pojavlja, pa potem ugotoviti zakaj? Kaj mi ta oseba sproža in kaj v meni je takega, da mi lehko to sploh sproža.. matr znaš bit naporen kako ti sploh uspe preživeti dan? skos moraš nekej pazit na usako besedo, skos analizirat neki… kaj pa sproščenost, duhovitost, humor… ? itaq je treba večino lajfa skos se na neki ozirat, k smo skos u kakih družbenih odnosih in relacijah. npr. promet, službe…. ampak ej… use nej ima tut ene meje no…
Če narediš TO, potem boš uspel zelo nadgraditi sebe in sogovornik ti bo kot božji dar! eh… kot da nisem že prwič u dweh vrstah use powedal. vsak sogovornik ti je vedno božji dar. če pa se imaš za jako pametnega in sogovornike selekcioniraš, s tem nekatere zavrneš in se s tem odpoveduješ sporočilu, ki bi ti ga prinesli. amen.
Če pa narediš ta prvo stvar, pa ti bo sogovrnik le še en težak, sam pa boš ostajal vedno isti buhtelj in iste klanfe boš klatil še naprej.. lej k si skregan sam s sabo. prvo stvar? torej to, čak… bom dal rdeče. po eni strani razlagaš, kako bi se nekej naučil iz ene debate. to je to rdeče.
po drugi strani pa se ji u naprej odpoveduješ. bom citiral neki od mal višje; Če pa ti kdaj ne odgovorim, pa to ne pomeni da generatorčke pospravljam,
ampak le, da mi ni zanimivo, da ne čutim namena ali poklicanosti, da bi
odgovarjal, pa nasploh ne sodelujem v debatah tipa komunikacije za
gostilniškim šankom (neko jebo tebe, ti bi jebo njega, pol kurblati
drugega, da bi jebo tretjega.. …)
[/QUOTE]
ma dej… sej ni čudn, da mi po forumih sam pir pa riti na misu hodjo… pogowarjat se itaq ne znam z wami
kar pa ne pomeni, da boh ni nabolj pošteno razdelil pameti. vsak menda zase misli, da je ima največ