Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

janko wrote: pa kje ste babe ?

hahaha…janko….ne klič hudiča……

matr, nisem resna ane ????…..hahahaha…sem zdele tole še enkrat prebrala, pa me je skor pobral od režanjaBig smile….kuker, da sem bla že kdaj resna al kwaWacko….hahahaha….rezina in resnost imata samo eno skupno točko in sicer obe besedi se začneta na re…..matr, to je edina vez med nama, k sm jo marbit najdla….hahahaha…

lohka rečm, da sem tehniko metanja palic izpopolnila u nulo…..hahahaha….sej me je sama hvala ane…..kuker u smislu, da sem jankotu hvaleležna, ker je tole tehniko tko nesebično delil z nami….no, ja, se pa tut mal duvam, k pravm, da sem jo izpopolnila u nulo…..k sem pršla u nulo, sem šele spoznala čar te tehnike in sicer, da mi brez palceThumbs Up živeti ni, to srceHeart mi govori…..hahahaha….

drgač sem se pa med tem cajtom, k se nismo nč slišal ukvarjala tut mal s šnopsekuho……juhej…..sva s sosedom ene 8o litrov šnopsa skuhala……hk….hk….hk…sva ga kar rokenrolala…še dober, da sva najdla vsak svojo palco….hahahaha…..sej, zdej sem pa neki domačga meda dobila, pa bom mal tamedenga nardila, tk, da evo, jst sem produktivna, kreativna…spet se duvam…..hahahaha…..matr je fajn….je reku sosed, a veš kwa stara….pravjo kriza gor in kriza dol….jst pa pravm zajebi krizo, poglej na mizo…..matr, pa je spet narezu domače klobase, pa salamo, pa domače kumarce je odpru, pa kruh je dal na mizo, pa mal ta rdečga vinčka, pa sva nazdravlala, pa jedla, pa muzko vrtela…pa seveda sva kuhala šnops…šnopsekuha je pač resno delo in rabi vso pozornost,zbranost, kajti tečt mora v nitki….. kle praznina nima kej delat…hahahaha….sva bla čist skonektana z vsemi višjimi inteligencami, pa notranjega opazovalca sva poslala na počitnce….hahahaha…..na zdravjeBeer

dons sem po dolgem času mal prebirala forum, pa sem vidla, da se je tut naš avatar spet mal oglasu….hahahaha……ejga avatar na keri strani mosta pa si…..k men ni lih čist jasn zakva zdej ta most….a je zdej to modern čez mostove hodit al kwa….a sm kej zamudila…..dej me razsvetli…..matr…sem čist u paniko padla…a morm zdej it marbit u benetke, k je kao več mostov…..no, ja bom šla rajš v amsterdam, sej fora je verjetn v mostovih, tk, da amsterdam jih ma fullll……pa še u kofešopih se lohka napirčkam….kuker na zdravje mostovi……hahahaha….

sm se pred novim letom hotla neki konektat na forum, da bi se kuker poslovila od vas, pa te stvari….pa me sploh ni jebal, k sem prtisnila na send…..hahahaha….pol sem pa še enkrat probala, pa mi je tekst zginu….pol sem si pa rekla…ma, ja rezina, tak je kak je….vidjet čemo…..

tk, da tole so še vedno nebuloze, za podrobnejše informacije se obrnite na vaše lokalne dilerje, kuker farmacevte,bioterapevte, dohtarje, poštarje, kelnerce, pa te stvari…..hahahaha….pa seveda je tanrtaboljš, da nebuloze doživljate 100% pr seb in ne pr sosedu…hahahaha….aja, pa fulll je dober vključit vse svoje jaze od bazičnega naprej…..pa ne pozabte na kermu nivoju ste….aja, pa vsaka podrobnejša identifikacija samega s seboj je brez veze, ker smo itak vsi v navezi….hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš