Reply To: Odnosi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Odnosi › Reply To: Odnosi
AVATAR wrote: Janko…zajvaljujem se ti za tvojo analitično psihološko razlago… ni za kej… sej ne bi, kot že velikokrat prej nisem, ampak si me lih izpostavil, pa lih sem videl, pa pač sem. in zato se seweda zdej ne sowražim verjetno pa ne razumeš…da meni tako dol visi za človeško množico da ti dol visi, bi še nekako lahko razumel… ampak k pa to izpostavljaš in ker imaš očitno to potrebo powedat… ti pa ne werjamem lih. pa ne prawim, da si lažniwec, ampak prawim, da ne weš, kwa goworiš ( kaj še le da bi se v njej skrival )… sem pač dobil tak filing, ker ne govoriš v svojem imenu, ampak v množini… in ker se lih ne čutim v tisti množini, kateri si govoril, mi je pač padl u uč kakor tudi za tebe … sej nikjer nisem reku, da si neumen Oča Tadej ima svoj pogled na življenje…in daleč od tega…da bi mu to zavidal…ker mi njegov pogled in način življenja…ki ga sam živi…ni vseč…oziroma…meni ne ustreza. pojma nimam, zakaj si imel potrebo to powedat. očitno ne bereš, kaj sam pišeš… ali pa ne poznaš pomena besed, ki jih pišeš. plavo spodaj je pa res, da si v dveh zaporednih postih to napisal šele 2x. mogoče ti bo kapnil, če poskusiš še tretjič
No, ker si to moje…že tako lepo pobarval…bom kar še enkrat dal sem...Jaz sem zagovornik svobodne izbire…možnosti so brezmejne…vsak naj si izbere…kar mu je vseč…svojo resnico…ki mu daje zadovoljstvo…zadovoljstvo človeka izpolni…in vse ostalo…postane brezpredmetno…Preprosto kot pasulj.Izberi si Janko…izberi si…SVOBODNO…za sebe in bodi zadovoljen…je to tako teško razumeti…Ko jebe mene…ko jebe množico…ko jebe različne avtoritete…itd… …Izbiraj Jankec..be cool…be free…be yourself
zdej mi narekuješ, da nej si kr nekej izberem… ampak…a ni to tut že ene vrste komanda? in s tem mi svobodno voljo omejuješ
kaj pa, če jes ne bi nč rad izbiral? da bi rad integriral use, kar mi pride na pot? in se probal postavit u stanje, kjer ne bi sodil, kaj je dobro, kaj slabo, kaj lepo, kaj grdo… se probal poistovetiti z vsemi in vsem? ti me pa kle hočeš basat z eno svobodo…
a se sploh zavedaš, da če nekej oceniš kot svobodo, da si istočasno dopustil možnost, da neki pa ni svobodno? a ti ne deluje to kot mal dvojnosti podobno?… mah… grem jest probat tist most poiskat, ki si ga ti zgrešu in dol u reko padu, da maš še zdej mal uročine
freedom is just another word for nothing else to loose. janis joplin
kaj pa, če je res?