Reply To: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Reply To: Nova Doba

Nataša
Član

ozelot wrote:

Spremembe se res najprej dogajajo na vibracijskem nivoju, samo v materialni realnosti morajo biti podkrepljene z dejanji.

Ozelot, brez zamere, samo včasih imam občutek, da slepo slediš nekim idejam, ne da bi imel lastno izkušnjo o tem, kar pišeš …

sledim idejam ki so me vredne…ideje ki jih razumem ali jih želim razumeti. Mnogo tega kar pišem sem najprej sam ugotovil in potem našel potrditev nekje zunaj. Rej je pa težko prepoznati novo ugotovitev preden jo vidiš da je že ugotovljena. Ogromno stvari vem pa tega ne vem, da jih vem. Šele ko jih srečam pri nekem drugem viru ugotovim da je to to kar skoz govorim že od malih nog.

To je bilo mišljeno izključno za razna citiranja Abrahama and Co., ker meni se zdi, da so njihovi odgovori izključno odraz trenutka oziroma so v določenem trenutku ustrezni samo za osebo, ki je vprašanje postavila (čeprav moram priznati, da jih nisem veliko poslušala). Če bi isto vprašanje postavil nekdo drug ali čez nekaj časa, bi bil odgovor najbrž drugačen. Ti odgovori so odraz določene ravni bivanja in so samo posamezni fragmenti, slika življenja posameznika in vseh nas na zemlji pa je precej širša, zato njihovih odgovorov po moje ni za jemati kot neke splošne resnice, in to velja tudi za odgovornost, pomoč drugim in podobne zadeve.

Nataša2012-01-18 11:55:17

Lepo je če deliš