Reply To: Odnosi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Odnosi › Reply To: Odnosi
7. 1. 2012 ob 22:53
Moderator
Irena wrote:
Ne verjamem v uničevalske programe duše. Nikakor. In me prav zanima – ali tudi to uči karmična diagnostika?
Se spomniš Marjanove razlage o vrednotah ter navezanosti/ odvisnosti / podzavestni agresiji?(Ogorevc M. (2003) Karmična diagnostika in energijsko zdravljenje )Na strani 157 je pregledna tabela – Lazarev pa skozi svoje knjige cel sistem opisuje in pojasnjuje na primerih. Na poti involucije in evolucije duše se le – ta čisto lahko zatakne. Saj veš, kar je zunaj je not in obratno. In duhovni materializem je pogost in močno zasidran na naši poti. Znamo biti bolj papeški od papeža, a ne?Slavinski ti je bližje, a ne? Bistvo je v nevtraliziranju polarnosti. To je že obetajoč začetekIrena
Karmično diagnostiko sem bral pred izidom, ko je bila še v “rokopisu”, potem pa nikoli več. Torej skoraj pred 10 leti, tako da seveda pojma nimam o kakšni tabeli. Lazrov mi je pa sploh neprebavljiv (tako knjige kot osebno-sem imel priliko dvakrat govoriti z njim po telefonu). Tako da zdaj iz tvojega odgovora še vedno ne vem, ali karmična diagnostika uči o uničevalskih programih duše ali ne. Videti je, da ja. Ne kupim!
Niti Slavinskega že dolgo ne berem. Preseganje polarnosti je pa vse, ne le obetajoč začetek.