Reply To: Odnosi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Odnosi › Reply To: Odnosi
strelka wrote:
In kaj je delati z bazičnim jazom in kaj sploh je bazični jaz …in kaj je biti odgovoren za svoja dejanja,če sploh ne veš zakaj nekaj delaš…?zdej je pa že mene začelo mešat tale odgovornost….
jeeeee…. vsekakor si novodobni razsvetljenci (ki sicer prisegajo skromnost in ponižnost) ob takilih zbeganih pacientih veselo manejo roke in začnejo hodit pol metra nad asfaltom…
itaq tut sami nimajo pojma o stvareh, katerih se sprašuješ, s tem, da so sami še tok bolj u qurcu, da navzven igrajo vlogo raziskovalcev in svoje bogate komplekse zavijajo v debele knjige in mistične akte. zlo radi imajo tudi razne duhce in strašljive legende.
kljub temu, da sami ne vejo za kere pet kowačou se gre, pa bodo do takih kt si ti (ne zdej osebno jemat, ker mislim na opis, ki si ga napisala zgoraj) zelo vsevedni, da ne rečem pokroviteljski. naswetov in napotkov loh dobiš od njih kolkor češ… tut iniciacij in diplom, da bo bl fensi use skp…
jes sem pa za use to preneumen, pa se samo trudim delat po vesti, pa tut če to komu ni preweč ušeč
učas mi gre bolš, učas slabš, učas mi sploh ne gre, učas kr samo od sebe…
sploh pa niti ne wem, kuko zgleda popolnež, tko da ne morem imet niti nobenega uzornika
bohwed kam bo anomalija na forumu tale post fuknla