Reply To: Odnosi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Odnosi › Reply To: Odnosi
strelka wrote:
Kater trditve? ..Te kar sam zgoraj napisala. On je to govoril.Kar je pa bojda govoril v medijih je pa itak pretiraval…Jp tale Sanja Rozman je bila pa tudi njegova učenka …kot se spomnim.No pa to itak ni pomembno….
rugelj… če ne bi goworil tko provokativno… ga itaq niti slišu ne bi noben…
point si moraš pa sam poiskat…
sej je tut jezus reku, da se mormo met radi, pa ne razumemo tega usi isto.
osebno ga nisem poznal…(ruglja mislim-ne jezusa) pa tega niti ne pogrešam… sem pa mel šanso spoznat unga, pri katerem je rugelj doktoriral (dr. ilija škrabić iz šiške) in je tko u debati (itaq ne bi o nikomer kej dost govoru) mal namigu, da je bil že kot študent precej poseben. in tut poseben je ostal, če mene kdo kej upraša. tut on je občutu, da fuk ni pošten potalan
sanja rozman je pa men carica… menda res njegova učenka, ampak se mi čist zdi, da glawe nima samo za k frizerju. itaq pa ni psihiater, ampak klasičen dohtar. medicine dela al kaj že. sam če se ne motim, je ona bl z odnosi al hazardom al kwa imela ibnge. pa nobene knjige nisem prebral, ker si ne želim pokvart lepega mnenja o njej
drgač pa ne maram psihiatrov… telih k se izpostavljajo. rugelj menda ni uzel primerov, če je mislu, da ne bo z njimi uspel… bljak… fuj in pfej…
uni hribovski primorec za otroke… isti šmoren bljak…
no ja… že tko more bit.