Odnosi

Prikaz 1 prispevka (od skupno 216)
  • Avtor
    Prispevki
    janko
    Član

Sfrizirano in preseljeno iz teme Karmična diagnostika

Janko wrote:
    ker se mi ne lub pisat… in še manj kogarkoli karkoli prepričevat… ti smuknem kle en link … ker se mi zdi… da je notr debata lih okol tega… oz… usaj u kontekstu je… jes sem pa itaq znan po tem, da se držim teme Tongue
    http://s12.si/component/seyret/?id=227&task=videodirectlink.

tadej pretner2012-01-02 08:42:28

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Janko, hvala sicer za link, ampak povezave pa ne vidim. Meni ne gre skupaj trditev, da je za NJEGOVO stanje odgovorna ONA (ali pa ce bi bilo obratno). Ne gre mi skupaj s prevzemanjem odgovornosti za svoje okoliscine.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Ceres wrote: Janko, hvala sicer za link, ampak povezave pa ne vidim. Meni ne gre skupaj trditev, da je za NJEGOVO stanje odgovorna ONA (ali pa ce bi bilo obratno). Ne gre mi skupaj s prevzemanjem odgovornosti za svoje okoliscine.

ma lej…
    niti se mi lub… niti sem stručko…
    predvsem pa… ni dveh primerov istih, da bi se lahko posploševal…
    še v vsakem odnosu si 2 sizuaciji nista povsem podobni…
    blo bi pa fajn ja.. če bi blo možno… bi bli priročniki… pa bi blo…
    ampak ni in ne more in ne sme bit tko…

se potrudim še mal in ti napišem še en primer… na hitr… sicer zdej si bom izmislu, ampak komot bi blo pa tut res…
    pa mal kombinirej kompatibilnost, pa ljubezen, karme, pa vorce, pa odpuščanje, prilagajanje… in podobna veselja u vezi… in vsak s samim sabo… …

npr. en moški… ko je začel vezo z eno žensko… se je precej spremenil.
    npr. nehu pit, kadit, se z vsako zapenjat… začel namest po barih hodit u naravo, knjižnicah, na predavanja, gledališča, se bavit s prostovoljstvom, … … …

in ena tretja, nevpletena ženska to opazi… in misli, da je to naredila ženska iz njega…
    ampak… to je velika zmota…
    vse to je ma,reč v tem moškem že bilo, samo se “ni imelo možnosti realizirat”. ko pa je dobil pravo žensko(da ne bo pomote-prava ženska se ne meri po tem kakšna je, ampak katera je. in ta katera ima samo en pogoj-da ga ima rada-in on njo) je s tem imel potešen primarni ” človeški namen” – da je ljubljen, cenjen, spoštovan… … in kot tak, je lahko postal pomirjen sam s sabo in začel živeti svoje življenje in pri tem moškem je bilo pač npr. dobrodelnost, šport… … kot tiha želja vse življenje.

in ta tretja ženska pa zmotno misli, da je to iz njega naredila njegova partnerica in misli, da je to v ženski moči… in poskuša tudi ona spremeniti svojega…
    kar je itaq mim…
    in ker se potem še loti na mal čuden način… z cinizmom, obtožbami, izsiljevanjem … … ….
    itaq ne doseže nič drugega, kot da mu teži… torej izvaja psihično nasilje nad njim

in on se ne želi pričkat, mata otroke,… … in se umakne… v alkohol… (loh tut k sosedi u postlo, loh tut u meditacijo, loh tut u delo….) rata pjanc in pol je pa spet ona rewca, k ma pjanca, heheheeh

Lepo je če deliš
    janko
    Član

aja… point… za njegovo stanje je odgovorna ona točno tolk… kolkor je tut ona rewca v tej vezi…
    me dej…
    mal gruntej… sicer pa…. vse, kar ti ni jasno… imaš odgovore v svoji familii, svojem partnerju, sinu, prijateljih, vaški oštariji….
    in zato mi grejo taki kt je ogorewc(čeprou ga ne poznam spljoh) tadej in podobni ( z vsem dolžnim spoštovanjem sicer) mal u un predal, kjer mam rezerve, hehehehe LOL da ne bo pomote-nič nimam proti nikomur, ker itaq imamo vsi nujne naloge in niben ni boljši ali manj pomemben od nobenega drugega.
    če ja pa zdej še kdo užaljen zarad mojega mnenja, pa ga loh še u kuverto dam… pa nazaj u isti predal LOL

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Janko, to kar ti pises, je meni logicno in jasno. Vsak sam v svoj lajf pritegne primerne okoliscine. Pustimo zdaj kompenzacijo med razlicnimi zivljenji, ker se zaciklamo… Zato mi pa trditev, da je nekdo drug odgovoren v pozitivnem in negativnem smislu za tvoje zadeve, ne pase nikamor, oz vsaj ne v karmicno diagnostiko. Ajdi, da bi Marjan napisal, da je tip odgovoren za svoj beden lajf, ona pa za svojega. Ne, on napise, da je ona odgovorna za njegov alkoholizem.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

maš prou…
    tko kt usi mi…
    usak na svojem nivoju zavesti LOL

lej… kuker sem reku… nit poznam, niti se mi lub, še najmanj pa me briga…
    in na usako stvar loh pogledaš na sto načinov in vse boš loh tut pojasnila in argumentirala… al pa na sto pet načinov… pol pa prit k men, pa jih bova na še stopet, heheheheh

če pa te res kej zanima… kar se tiče raznih vzorcov, karmičnh vezi, sploh, če bi rada razjasnila oz. razumela, zakaj je nekdo tak, kot pač je…
    pa si drznem mal utaknit u tvoj intimni lajf in ti riporočat tole:
    čak… bom ppoisku…

Lepo je če deliš
    janko
    Član

http://www.korenineinkrila.com/

no… kle je pa clo men parkrat uzel dih…
    stran… za moje pojme je ful bedna, kolkor je stvar dobra… in ta matej, je direktni učenec berta hellingerja…
    zdej se precej oglašuje še en model, kuker sem opazu, ampak ga ne poznam. mateja pa… in komot ga pokličeš… pa od mene pozdraviš. heheh. sej, ko me vidi, se me na daleč spomni, hehehe. sem mel pri njem postavitev in menda je bla precej nepozabna.
    in matej govori malo. kar pa reče, pa je škoda preslišat.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 216)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.