Športna sreča

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Športna sreča

Prikaz 1 prispevka (od skupno 33)
  • Avtor
    Prispevki
    Irena
    Član

Petra Majdič je na ogrevanju zdrsnila v prav “oreng” luknjo ob progi.

Ko poslušam vse komentarje o njeni ne-“športni sreči” ob gledanju tega padca, mi prihaja na misel le eno… da mi je videti njeno biopolje Cry oz. bolje : da je njej “videti” ji ga…

Irena
    Lepo je če deliš
    mojka
    Participant

juhu! Bravo! Vse kape dol!

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Irena wrote:

Petra Majdič je na ogrevanju zdrsnila v prav “oreng” luknjo ob progi.

K

Kljub temu padcu je Petra včeraj osvojila bronasto kolajno. Čestitam.Clap

Lepo je če deliš
    Nataša
    Član

Irena wrote:

Ko poslušam vse komentarje o njeni ne-“športni sreči” ob gledanju tega padca, mi prihaja na misel le eno… da mi je videti njeno biopolje Cry oz. bolje : da je njej “videti” ji ga…

Irena

Glede na to, da sem danes prebrala njeno izjavo o večni športni smoli, morda niti ni tako čudno, da je do smole res tudi prišlo. Vesolje ji je v skladu z njenim razmišljanjem podarilo smolo, vendar pa jo je podprlo tudi pri njeni izjemni volji in odločitvi, da kljub vsem bolečinam nadaljuje.

Sicer pa svaka čast, jaz sem komaj verjela, da je to mogoče.
    Lepo je če deliš
    mojka
    Participant

temu se pa res reče premagat samega sebeSmile

Lepo je če deliš
    Član

YesYes wrote:

Ko poslušam vse komentarje o njeni ne-“športni sreči” ob gledanju tega padca, mi prihaja na misel le eno… da mi je videti njeno biopolje Cry oz. bolje : da je njej “videti” ji ga…

Irena

Glede na to, da sem danes prebrala njeno izjavo o večni športni smoli, morda niti ni tako čudno, da je do smole res tudi prišlo. Vesolje ji je v skladu z njenim razmišljanjem podarilo smolo, vendar pa jo je podprlo tudi pri njeni izjemni volji in odločitvi, da kljub vsem bolečinam nadaljuje.
    Sicer pa svaka čast, jaz sem komaj verjela, da je to mogoče.

To mučkanje s smolo je naivno…popolnoma jasno je…da vse zmerom ne more bit vse idealno-popolno…to bi bil čudež…Vsi športniki so tega deležni…Vesolje nima nič s tem…Dober rezultat je dosegla, ker se je pogumno borila…za sebe in svojo vizijo…Nihče drug si ne more pripisovat njenih zaslug…še najmanj pa neko Vesolje……Vse je sama naredila…je vzor prave ženske.

Lepo je če deliš
    Nataša
    Član

To mučkanje s smolo je naivno…popolnoma jasno je…da vse zmerom ne more bit vse idealno-popolno…to bi bil čudež…Vsi športniki so tega deležni…Vesolje nima nič s tem…Dober rezultat je dosegla, ker se je pogumno borila…za sebe in svojo vizijo…Nihče drug si ne more pripisovat njenih zaslug…še najmanj pa neko Vesolje……Vse je sama naredila…je vzor prave ženske.

Saj mogoče je vesolje malce ponesrečen izraz, ampak se mi je včasih najpreprosteje tako izražat. Vesolje ni nekaj, kar je ločeno od nas, ni izven nas. Mi smo del vseh silnic, vseh razmišljanj in vseh prepričanj, in ker vse deluje po principu privlaka, osebno prepričanje o smoli pritegne še kolektivna prepričanja o smoli, in ko jih je zadosti, se lahko materializirajo.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 33)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.