Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Športna sreča
Irena wrote:
Petra Majdič je na ogrevanju zdrsnila v prav “oreng” luknjo ob progi.
K
Kljub temu padcu je Petra včeraj osvojila bronasto kolajno. Čestitam.
Irena wrote:
Ko poslušam vse komentarje o njeni ne-“športni sreči” ob gledanju tega padca, mi prihaja na misel le eno… da mi je videti njeno biopolje oz. bolje : da je njej “videti” ji ga…Irena
YesYes wrote:
Ko poslušam vse komentarje o njeni ne-“športni sreči” ob gledanju tega padca, mi prihaja na misel le eno… da mi je videti njeno biopolje oz. bolje : da je njej “videti” ji ga…Irena
To mučkanje s smolo je naivno…popolnoma jasno je…da vse zmerom ne more bit vse idealno-popolno…to bi bil čudež…Vsi športniki so tega deležni…Vesolje nima nič s tem…Dober rezultat je dosegla, ker se je pogumno borila…za sebe in svojo vizijo…Nihče drug si ne more pripisovat njenih zaslug…še najmanj pa neko Vesolje……Vse je sama naredila…je vzor prave ženske.
To mučkanje s smolo je naivno…popolnoma jasno je…da vse zmerom ne more bit vse idealno-popolno…to bi bil čudež…Vsi športniki so tega deležni…Vesolje nima nič s tem…Dober rezultat je dosegla, ker se je pogumno borila…za sebe in svojo vizijo…Nihče drug si ne more pripisovat njenih zaslug…še najmanj pa neko Vesolje……Vse je sama naredila…je vzor prave ženske.
Saj mogoče je vesolje malce ponesrečen izraz, ampak se mi je včasih najpreprosteje tako izražat. Vesolje ni nekaj, kar je ločeno od nas, ni izven nas. Mi smo del vseh silnic, vseh razmišljanj in vseh prepričanj, in ker vse deluje po principu privlaka, osebno prepričanje o smoli pritegne še kolektivna prepričanja o smoli, in ko jih je zadosti, se lahko materializirajo.