Reply To: zakon privlačnosti
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › zakon privlačnosti › Reply To: zakon privlačnosti
Ma nič takega nisem vzel .. včasih se ponoč zbudim in kaj takega natipkam na mobitel kar ..še sam nevem od kje in kam..
..torej Abraham pravi: želja se ti porodi lahko takrat ko ima vesolje pripravljena že vsa sredstva da se uresniči. Torej vprašanja brez odgovora ni po moji logiki kakor tudi ne problema brez rešitve. Enostavno ne more obstajat samo eno. Odgovor brez vprašanja tudi nima nobene veze in je nefunkcionalen…pravzaprav si je nemogoče predstavljati da je nekaj odgovor če pa ne poznamo vprašanja. Nemogoče je sestaviti vprašanje katero nima odgovora ker je vprašanje sestavljeno iz neke energije ali sile katera pa mora imeti nasprotni pol da vse ostane v ravnovesju.
Glede tega da ljudje sprašujejo več ali manj ista vprašanja bom zelo težko pojasnil kaj hočem s tem povedat. Tko kot se mi dogaja da včasih glasbo vidim namesto slišim podobno človeka ki nekaj govori razumem mimo njegovih besed. Kot sem rekel po več sto urah poslušanja abrahamovih videov se mi zdi da vedno odgovori čisto enako. Kot Jankovič junior. Odgovor je enk prejšnjemu. Seveda Abraham uporabljajo različne besede in stavke tako da se prilagodijo besedam in stavkom vprašujočega. Zgleda kot bi se ljudje vsak pod svojim kotom zaletavali v isti zid in vsak pod svojim kotom odbijali. Bemu težko bom zadel razumljivo razlago .
Sicer mam pa občutek da ljudje prekleto dobro vedo kakšni so odgovori na njihova vprašanja. Vprašati nekaj neznanega bi bilo zelo pogumno dejanje.
Strelka: vprašanje ima nek energiski potencijal in odgovor ima popolnoma enakega nazaj. Tako da odgovor ne more mimo udarit. Prepoznat odgovor v besedah jepa včasih nemogoče to je pa res.
Vedno znova vse po starem