Reply To: KOMBUCHA – čajna (čudežna) goba
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › KOMBUCHA – čajna (čudežna) goba › Reply To: KOMBUCHA – čajna (čudežna) goba
Jaz sploh ne strašim, s kandido se sploh nisem ukvarjala oz si jo nisem zdravila ker ni bilo potrebe.
kar pa sem prebrala je pa res ja ..alkohol , veliko sladkorja, kvas ….vse to pač povzroča da se ta gljivica lahko razmnoži do nezavesti in dela pol probleme ….poleg seveda antibiotki .pa tako naprej ….
Nisem pa ne biolog pa mikrobiloog al pa jasnovidec …da bi to trdila ..da je res…
Sicer pa kot mi je znano bi ti itak lahko že doktoriral o zdravljenju kandide ( čeprav je tud to res , da slina če pluvaš v kozarec ravno ni lih pravi pokazatelj ..pa da ni vse za vsakega ) …tko da je čist brez potrebe , da mi tukaj govoriš da strašim ..ker ti je čist jasno, da nisem to zaradi strašenja objavla ampak pač ker sem prebrala pa se mi je zanimivo zdelo …pa na hitrco tudi čisto mogoče….
Kombušo sem pila …za boljši imunski sistem ….pa še za kis se jo lahko fajn uporabi …
Za čaj sem pa uporabljala šipek pa pravi čaj …
to lahko povem …
strelka2011-11-27 17:27:11