Reply To: MMS
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › MMS › Reply To: MMS
tadej pretner wrote:
Se mi zdi, da si jih vzel tak, malo za šalo malo za hec.. Sploh se nisi pozanimal o njih, pa ob prvem nenavadnem fenomenu si šel na net, poiskat vse kar se da slabega in zaključil.. ter podal svojo strokovno oceno..
Glas, v svojem branjenju MMS kapljic sta z Natašo malce hecna. Ona recimo govori v smislu, da jo nekaj vprašam, potem pa se mi njenega odgovora ne ljubi poslušati, ti pa mi tule pritisneš takšen tekst, da bi pod njim zihr uporabil smeškota, ki zavija z očmi, če bi ga imeli.
Že v odgovoru Nataši sem povsem jasno napisal tole: ” Ampak primarno se na tista strokovna mnenja sploh ne naslanjam. Sem jih pa nekoliko povezal s tistim, kar občutim v svojem telesu. In občutek, ki sem ga imenoval “globinska utrujenost” ter eno od gornjih strokovnih mnenj, ki pravi, da MMS kapljice uničujejo rdeča krvna telesca, sem seveda povezal, kot sem.”
V nadaljnem tekstu praviš, da nisi ekspert in da ne veš, kako MMS deluje na rdeče krvičke. O.K., pošteno.
Je pa še nekaj drugih stvari, ki bi jih izpostavil.
-Zanimivo se mi npr. zdi, da kot zagovornika MMSja takoj podvomita v mojo percepcijo, ne pride pa vama na misel komentirati Ozelotovo opažanje, da ga po kuri z MMSjem matra zgaga.
– Mark Siricus, katerega mnenje o MMSju sem med drugim navedel, ni nikakršen predstavnik farmacevtskega lobija, ampak zdravnik orientalske medicine in zelo znan alternativec – treba je le vpisati njegovo ime na net, pa ti je jasno, kaj počne. Ipak je zdravnik, Jim Humble, ki mu kup ljudi slepo verjame, pa je iz tehnične stroke.
-Obstajajo še neka opažanja, ki jih povezujem z MMSjem, ki jih do sedaj nisem omenil. Pred šestimi leti se mi je pod desno lopatico pojavila bolečina neznanega izvora (pri fotografiranju avre ni bilo videti ničesar), ki ji nisem bil kos niti sam, niti s pomočjo Ogorevca in dr. Plutove. Bila je tako intenzivna, da sem se moral takrat, ko sem sedel, prav štelati, da sem se usedel tako, da me je čim manj bolelo. Po dveh mesecih je tako, kot je prišla, tudi izginila. No, paralelno z vrhuncem slabosti zaradi kapljic se je ta bolečina v moj hrbet vrnila in to seveda povezujem z MMSjem.
Verjetno veš, da smo nekakšna kompilacija raznih programov, potencialnih motenj in nagnjenosti, ki jih nosimo v genski strukturi. Nek zunanji dražljaj različnega tipa lahko takšne programe aktivira. In menim, da MMS, kot zelo agresivna zadeva v veliko primerih odigra tudi vlogo tovrstnega aktivatorja, katerega posledica je sekundarna težava. Verjetno sta v tem paketu tako Ozelotova zgaga kot moj hrbet.
V nobenem trenutku nisem zanikal, da je kup ljudi, ki ima z MMSjem dobre rezultate. Ampak glede na to, da se mi zdi zelo verjetno, da dejansko uničuje rdeča krvna telesca, deluje dehidracijsko in na nek način slabi imunski sistem (oboje lastno opažanje), bi ga sam res uporabil le v primeru kakšne ubitačne bolezni ranga raka, sicer pa se mi zdi neprimeren in preagresiven. Amen.