Reply To: MMS

Nataša
Član

tadej pretner wrote: Glas, v svojem branjenju MMS kapljic sta z Natašo malce hecna. Ona recimo govori v smislu, da jo nekaj vprašam, potem pa se mi njenega odgovora ne ljubi poslušati

Mogoče si pa ti mal hecen Smile. Najprej se ti ni ljubilo prebrati te teme, ni se ti ljubilo brskat po internetu in tudi se ti ni ljubilo poslušat kaj več od tega, kako se kapljice jemljejo, pa še to si narobe slišal LOLLOLLOL

tadej pretner wrote: -Zanimivo se mi npr. zdi, da kot zagovornika MMSja takoj podvomita v mojo percepcijo, ne pride pa vama na misel komentirati Ozelotovo opažanje, da ga po kuri z MMSjem matra zgaga.

Jaz nisem kak hud zagovornik MMS-a, ampak če se jemlje po pravilih, po mojih opažanjih ne dela nobene škode. Kar se Ozelota tiče je najbrž med terapijo pil premalo vode. Kapljice dejansko delujejo dehidracijsko, ampak če malce pobrskaš, lahko tudi to najdeš v spletu. Tudi če je s terapijo končal, bi moral povečat količino vode.

tadej pretner wrote: -Obstajajo še neka opažanja, ki jih povezujem z MMSjem, ki jih do sedaj nisem omenil. Pred šestimi leti se mi je pod desno lopatico pojavila bolečina neznanega izvora (pri fotografiranju avre ni bilo videti ničesar), ki ji nisem bil kos niti sam, niti s pomočjo Ogorevca in dr. Plutove. Bila je tako intenzivna, da sem se moral takrat, ko sem sedel, prav štelati, da sem se usedel tako, da me je čim manj bolelo. Po dveh mesecih je tako, kot je prišla, tudi izginila. No, paralelno z vrhuncem slabosti zaradi kapljic se je ta bolečina v moj hrbet vrnila in to seveda povezujem z MMSjem.

Tudi ta podatek bi lahko našel v spletu, če ne bi kapljic jemal za šalo LOLLOLLOL Prebudijo se lahko stara žarišča in začno bolet, ampak takrat nadaljuješ s terapijo in bolečina mine. O tem na primer poroča veliko bolnikov z rakom ali tumorji. Bolečina je lahko tudi zelo intenzivna.

tadej pretner wrote: V nobenem trenutku nisem zanikal, da je kup ljudi, ki ima z MMSjem dobre rezultate. Ampak glede na to, da se mi zdi zelo verjetno, da dejansko uničuje rdeča krvna telesca, deluje dehidracijsko in na nek način slabi imunski sistem (oboje lastno opažanje), bi ga sam res uporabil le v primeru kakšne ubitačne bolezni ranga raka, sicer pa se mi zdi neprimeren in preagresiven. Amen.

Tadej, jaz odgovarjam samo iz enega razloga, in ta je, da nisi kompetenten pisat o kapljicah, ker si se zaradi neupoštevanja navodil z njimi predoziral. To je isto, kot da ti zdravnik predpiše dve tableti na dan, ti jih pa jemlješ po šest in potem razglašaš, da so preagresivne in si se po njih slabo počutil. Če bi naredil stvari tako, kot je treba, bi tvoje mnenje spoštovala in pošteno razmislila o njihovem jemanju.
Lepo je če deliš