Reply To: MMS

Nataša
Član

tadej pretner wrote:

Ko kapljice kupiš, ni zraven ničesar, kar bi lahko preštudiral, ker na listu, ki sem ga dobil zraven piše le, da gre za razkužilo za vodo in da če se namerava s tem kdo zdraviti, to počne na lastno odgovornost.

To je sigurno problem. Tisti, ki hoče kapljice jemat, se mora zakopat v internet.

tadej pretner wrote: Ker se mi tudi tele teme ni ljubilo brati (Tongue), sem poklical tebe in te povprašal kako in kaj. In razumel sem te, da je treba priti na 8 x 8 kapljic dnevno, začne pa se z eno.

Ravno tako, kot se ti ni ljubilo te teme brat, se ti tudi mene ni ljubilo poslušat Tongue. To sem že takrat opazila, ampak zdaj je, kar je … 8×8 kapljic je že za vola ubit …

tadej pretner wrote: No in sem lepo začel. Ker ni bilo v začetku prav nobenega učinka, sem doze nekoliko preskakoval. In spet nobenega učinka, razen da sem šel ene trikrat “nekoliko rajše na WC”, ni bilo do pet kapljic štirikrat dnevno. Takrat sicer ni bilo na videz še prav nobene slabosti, razen da sem, ko je bilo treba iti v hrib, sopihal kot stara lokomotiva. Tudi to sem vedel, da moram dozo zmanjšati, če se pojavi slabost. Do drastičnega poslabšanja in občutka globinske utrujenosti je prišlo skorajda naenkrat.

Sploh ne razumem, zakaj ljudje hočejo učinek. Učinka, razen končnega, sploh ne sme biti. In utrujenost je stranski produkt, ki kaže, da se telo razstruplja, samo nekoliko prehitro. Če takrat nadaljuješ, potem se res lahko začneš naenkrat počutit zelo zelo slabo. Ampak mine v roku dveh ali treh dni, morda tudi skupaj s simptomi, zaradi katerih je človek kapljice sploh začel jemati.

tadej pretner wrote: Mislim, da znam ločiti tipe slabosti. In ta slabost je preprosto takšna, da mi ni niti najmanj všeč.

Če se pojavi slabost, je res obupna, ampak je posledica prevelikega razstrupljanja. Telo poskuša strupe izločit tudi skozi bruhanje ali drisko. Ampak najbrž bi se podobno zgodilo tudi s kakšnim zdravilnim zeliščem, ki je v večjih količinah strupeno.

Sicer pa mimogrede … kapljice se menda zadnje čase uspešno uporabljajo tudi za zdravljenje živine, ki so jo prej zdravili z antibiotiki, in celo za čebele …

Nataša2011-11-10 09:45:41

Lepo je če deliš