Reply To: MMS

Nataša
Član

tadej pretner wrote: Dobro je vedeti, da mnenja o MMS niso enoznačna in da mnogi menijo, da je MMS nevaren. Poznam več ljudi, ki so z MMS dosegli dobre rezultate in zato sem se odločil kapljice uporabiti tudi sam. Pri tem sem se zelo osredotočil na poslušanje svojega telesa. No, ko sem prišel na 6 x 6 kapljic dnevno, sem z jemanjem prenehal. Osebno menim, da MMS ni prav nič selektiven, ampak poleg raznih strupenih snovi v telesu uniči tudi marsikaj, kar ne bi smel. V glavnem, po teh kapljicah sem postal tako “globinsko utrujen”, da so mi orenk zazvonili alarmni zvonci.

Tadej, iz tega, kar si napisal, je razvidno, da nisi preštudiral, kako se kapljice uživajo. Kot prvo, takšen protokol, kot ga omenjaš, sploh ne obstaja. Kapljic si jemal čisto preveč in zato ni čudno, da si se počutil slabo. Osebno se mi zdi, da je škoda, da ljudje stvari zares ne preučijo. Če bi zadevo preučil, bi vedel, da bi moral ob prvem znaku slabega počutja število kapljic zmanjšati na dozo, pri kateri se še počutiš dobro, pa četudi je to samo ena kapljica na dan. In stvari se začne delati počasi, s par kapljicami na dan, in potem počasi povečuješ dozo, dokler ne prideš na 8×3 kapljic na dan, ne pa kar z velikimi dozami. Da telo brez težav, utrujenosti ali slabosti zmore 8×3 kapljic, včasih traja mesec ali več.

Meni so kapljice sicer ok in mislim, da imajo potencial, samo so problematične, ker jih ljudje ne znajo prav jemati.

Lepo je če deliš