Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br juter,
sem zdele verjeten celo uro iskala en svoj dokument, k ga seveda se nisem najdla, ampak sem pa najdla ene liste, k sploh nisem mislila, da se obstajajo…, namrec, jest, k sm pred leti noter padla u studij Karmicne diagnostike, jojmene…hahaha, sem si kaksne stvari tud izpisala in sem imela tkole po stenah obesen ni, da ni enih stavkov, besed, se risala sem si….hahahaha…no, pa najdem ene popisane liste, pa evo, tkle se je men keglalo…..”kriv” je pa Ogorevc pa Lazarev….hahahaha, fanta priznajta ze enkrat svojo “krivdo”….hahaha….evo ze prepisujem…..
Tisti, ki ne zeli delati na sebi, postane odvisen od drugega….
Ce se clovek resnicno hoce spremeniti oslanjujoc se na ljubezen v srcu, mu je ucitelj potreben samo, da ga spolne.
Nikoli ni potrebno nekaj delati 100%, 95% je dovolj. Dosezemo isti rezultat, pa ni odvisnosti od koncnega rezultata.
Misel se rojeva iz custev-obcutka-instinkta, njeno obstajanje je nemogoce brez obcutka-custev-instinkta
Dva glavna cloveska obcutka-instinkta
1. za nadaljevanje in obdrzanje zivljenja – odvisnost od zivljenja in zelja…kar povzroca ljubosumje..
2. kontrola ….., ki jo rojeva strah in odvisnost od kontrole povzroca ponos…in sveda agresijo v podzavesti…
Strah od bodocnosti rojeva slabe misli o drugih, posledicno pa slabe misli o nas samih…
Ko pa se znebimo strahu, pa se ponavadi zbudijo zelje. V osnovi vsake zelje pa je osnovna cloveska zelja zelja za podaljsanjem zivljenja… Nauciti se je potrebno obvladati odvisnosti od zelja, kajti prave zelje nastajajo iz ljubezni in se tja tudi vracajo.
Zadovoljstva se odrekajo ljudje, ki ne znajo obvladovati odvisnost od zelja.
Ce razvijamo zeljo in moc za upravljenjem, postajamo odvisni od bodocnosti, ker bodocnost ustvarja to zeljo.
Ce pa razvijamo ljubezen,ki ustvarja bodocnost, potem smo v stanju, da bodocnost spremenimo.
Bolj, ko sem ozavestila svoje zivljenje, vecjo zeljo sem imela, da tudi ljudje okoli mene to ozavestijo. Seveda sem se nervirala, ker temu ni bilo tako. Na koncu vidis, da vsak zivi v svoji zavesti, moja zelja, da me vsak razume popolnoma, je bila v stvari podzavestna teznja, da ljudi oblikujem po sebi in to je izzvalo agresivnost…..
No, evo, tole sem imela pobeseno po stanovanju namest slik…hahaha…, pa mi je blo cist useen kdo pride na obisk, mene je zanimal samo kdo sm jest v vsej tej zmedi materializma, custev, dogodkov…prividov….in to je bilo resnicno vse, kar me je zanimalo…..fullllllll…..zanimalo… in nekako sem vedno imela en obcutek, da se bom evo glih kar spovnla, sam se mal mi manjka hahaha kere hude…..
slismo