Reply To: no tukaj pa lahko..
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › no tukaj pa lahko.. › Reply To: no tukaj pa lahko..
TALE IN NASLEDNJA DVA POSTA SO PRENEŠENI IZ TEME NEW AGE (forum duhovnost)
ozelot wrote: Včasih mi kak vsegaboječ človek očita da sem new ager. Jaz sem pa na to kar berem, gledam, poslušam kar ponosen. Nevem zakaj bi se moral slabo počutit ob raziskovanju. Skratka pojma nimam kaj je new age in zakaj naj bi bil tako škodljiv pa komu.
Naj omenim koga rad berem ali poslušam:
Gregg Braden, Bashar, Ester Hicks, Michael Brown, Drunvalo Melkizedek, David Icke, David Hitchcock, Hira Ratan Manek, Vladimir Merge, Doreen Virtue, Eric Pearl, Michael Newton, Elizabeh Clare Prophet, Jogananda,…
Če je to vse zloglasni nevarni new age …komu je nevaren?
ta praw njuejđer je dojel, da takle mamo. da smo usi in use eno. in zato ne samo, da ne sodi, ampak niti ne hvali, ker je tut to ocena.
uglavnem… ko berem tistle gor… (nevarni new age? vsegaboječ človek? ponosen? ) bi bl reku, da si wannabe njuejđer… al pa jajcar njuejđerski… al pa ljubitelj ljubiteljov curryja
jes komot tkole mal ocenjujem… ker se ne duwam, da sem razsvetljen, niti da sm njuejđer, niti bolj papeški od papeža…
sploh pa si kost vrgu…
če si pa zdej še jezen zarad mojga odziva, pol pa ne samo, da nisi njuejđer, ampak si tut otročji bedak.
če te zanima, kaj je njuejđer oz kaj oni s tem misli, k ti to reče-pol bo najboljš da unga uprašaš.
al pa bi se klele samo rad mal pohvalu, kuko zlo si načitan, heheheh. čeprou… itaq je eno neki brat, drugo pa dojet… in čisto tretje to še živet…
uglawnem…. stari… prou imaš. vse imaš prou…
na svojem nivoju zavesti
jest pa tut
tadej pretner2011-11-08 09:24:08