Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

janko
Član

Ceres wrote: Hehe Janko, Lepa sela lepo gore. Za moj okus predstavljen samo srbski vidik na vojno, zato film name ni pustil vtisa.

Za opero pa tezim frendicam in gej frendom, odkar mi je en hetero naglas zasmrcal med arijo Tosce.

kr drž se opere, ker vidm, da nimaš smisla za višjo umetnost, dobro igro, dobro muziko, humor… sploh, kjer je za popoln užitek u tej umetnosti potrebno še mal poznavanja zgodovine, mentalitete naroda, pijancov, kurb, lopovov in podobnih božanstev… konckoncou so te res debate na višjih intelektualnih nivojih…Tongue tko da… ni panike bejba. ne zdej trawmirat Tongue LOL
pa tut… đouk bejba. TongueLOL
ne bi sicer zdej o vsebini filma… ampak, če za ene stvari mal zamižiš… je men to film za crknit od smeha… in brez dvoma vsaka scena s fuul ozadja… na meji črnega humorja ja… Embarrassed
še kr pa nisi komentirala… kuko ti je bil ušeč njegov nastop LOL ista si k un kapetan… tut ga ni nč pohvalu, pa prou prosu ga je, hehehe
p.s.
dej unga heterota spet kej poklič… ker… zmaj kuker si… nisem ziher, da se bo še kdo tko žrtwowou zate… in šou tut neki tko dolgocajtnga poslušat… samo… da ti ustreže Confused Clap LOL

za karmen pa še kr nobene gužve z vabili ne vidim. sm prou u depri že mal…
Embarrassed LOL

pa še mal nostalgie na cajte ene par kil nazaj
http://www.youtube.com/watch?v=7UBR3pI0FEk

Lepo je če deliš