Reply To: Prisotnost – tukaj in sedaj
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Prisotnost – tukaj in sedaj › Reply To: Prisotnost – tukaj in sedaj
Mam 5 knjig od Ester Hicks in Secret in film ..na desetine ur videov sem pregledal na youtube pa še vedno ne morem zavestno ustvarit nekaj na način ki bi mi bil razumljiv.
Abraham pravi smo se rodili v to zemeljsko življenje z zavedanjem da lahko kadarkoli karkoli ustvarimo, da vsak problem z lahkoto rešimo.
Težava je v tem da ljudje ne vemo kaj si v resnici želimo. Naše želje so ukradene od prjatlov pa sosedov, sodelavcev,…Jaz si ne morem želet in manifestirat dobrega poleta z zmajem kot ga navdušeno opisuje znanec. Z lahkoto pa ustvarim kaj drugega ki mi je pisano na kožo.
Poleg tega je pri željah pomembna vera da je vse mogoče, da zaupaš in se sprostiš. Vesolje ti reče: “hvala da je tvoja vera tako močna da z svojo energijo bypassira vse ovire ki preprečujejo manifest. Sedaj ti lahko pošljem manifest.” Torej obvoz mimo vseh dvomov ki jih imaš glede manifesta je potreben. Toda kaj je dvom? Dvom je samo še eno prepričanje ki ni enako kot je prepričanje ki nekam pelje. Dvom je druga vera ali več dvomov več drugih ver.
Verjamem da lahko v enem letu zaslužim za eno hišo in jo zgradim. To je prvinska vera ki izvira iz prirojenega zavedanja da si kreator ki LAHKO.
Z takim zaslužkom je ne morem v enem letu. To je druga DVOM o tem če bo hiša stala konec leta.
Torej rabim bypass ki me bo iz želje do hiše peljal mimo dvoma ali je to mogoče in hiša bo stala!
ozelot2011-10-19 09:45:57
Vedno znova vse po starem