Reply To: MMS

Kwakica
Član

Živjo,
res, da sem dosti na novo prijavljena na ta forum, ampak recimo temu, da nisem čist zelena in po župci priplavala.

Strinjam se, da mora biti debata konstruktivna in da so forumi izrazito informativnega značaja, ko nekdo raziskuje določeno temo. S te strani se strinjam, da bi se morali pogovarjati nekako odgovorno.

Jasno, da lahko izrazimo dvome, a če nimamo osebne izkušnje, potem je dobro, da so ti dvomi v obliki vprašanja, saj bomo morda dobili odgovor nanje. Bralcu pa pomagali, da bo hitro razbral, da ste skeptični, a brez izkušenj.

Glede na to, da sem imela (zase močen) motiv, da sem se zanimala za MMS, lahko rečem, da sem preiskala vse živo, guglala različna gesla, da sem sklenila odločitev, ali bom opravila kuro z MMS ali ne.

Izjave na prvo žogo dejansko zamajejo človeka, ki išče informacije, saj je treba potem še raziskati ozadje pisca, da vidiš, ali ima osebne izkušnje ali nima.

Torej, štejejo mnenja tistih, ki imajo osebno izkušnjo s terapijo z MMS
štejejo tudi dvomi (ne pa trditve) tistih, ki nimajo osebne izkušnje.

Prebrala sem kup materiala anglo-ameriških, nemških, slovenskih in hrvaško govorečih področij. Ogromno je izkušenj. Ljudje opisujejo, kako so doživljali gradacijo terapije, kakšne so imeli reakcije in kakšni so bili rezultati.
Nikogar nisem zasledila, ki bi napisal, kaj si je z MMS uničil ali kako je po terapiji utrpel škodo. Je pa res, da jih je dosti med terapijo bolj ali manj trpelo (s slabostmi in driskami), kar je bilo povezano tudi s težavami, ki so jih zdravili. Zaslediti je tudi obilo pohval z rezultati.

Edina ostra nasprotovanja so zapisovale uradne inštitucije (večinoma državne ali farmacevtske), ki pa osebne izkušnje niso imeli in se v raziskave z MMS niti niso poglobili. Večina se jih je ustavila (karikiram) pri varikini. Nasprotujejo apriori! Ker sem to iz osebnega interesa raziskovala sama, se lahko samo strinjam s teorijo o zaroti (oz, paniki) farmacije in medicine in jasno tudi državnih struktur, saj bi se lep del sistema sesul z vpadom vpliva tega dela družbe.

Sama sem izvajala terapijo z MMS po klasičnem protokolu in nisem imela prav nobenih težav. Niti slabosti, edino, kar me je matralo, je bil okus.
Svoje zdravstevno stanje po terapiji lahko samo pohvalim. Meni so pomagale. Je pa tudi res, da sem sicer zdrava, se pravi, da nimam nekih kroničnih težav! Edino, kar se mi je pojavilo (kar prej nisem bila vajena) sem začela izkašljevati sluz, ker sem kadilka. Ampak tudi to pripisujem ugodnemu vplivu terapije. Se čistim, recimo. Pa tudi to, z opustitvijo terapije na tedenske doze, počasi pojenja in se zmanjšuje.

No, super bi bilo, da so debate osnovane in konstruktivne. Na internetu je že tako dovolj smeti in je težko opraviti en resen osebni “resarch” zaradi klobasarij.

Brez zamere in vsem lep pozdrav!
Kwakica

Lepo je če deliš