Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

Ceres
Participant

Ravnokar sem prebrala čudovito knjigo Odiseja 2012, avtorja Aleksandra Imširagića. Pravzaprav me astrologija sploh ne bi zanimala (še sedaj me zanima zelo omejeno), če ne bi bilo prav Aleksandra. To je njegova zadnja knjiga, kjer na res čudovit način opisuje kaj se astrološko dogaja, povezuje različne dobe in verovanja, jih razloži astrološko in poskuša analizirati prihodnost. Razlaga, da se bo pravzaprav ključna točka zgodila že 21. 12. 2011 z vstopom Regulusa (ki je po nekaterih razlagah sonce našega sonca, sicer gre za fiksno zvezdo na severnem nebu)v znak Device in to po več kot 2000 letih. Če je za Leva značilen blišč, diktature, zlato (denar), … je za Devico skromnost, vrnitev k zemlji, naravnim virom, razumuvanju telesa… Ker naj bi se ta čas že čutil, se dogajajo krize finančnih trgov, padajo diktature… Poleg tega je Devica za razliko Leva človeški znak. Opisuje težke aspekte do leta 2025, s tem letom pa napove izhod iz tunela.

Zelo priporočam, pripomore k razumevanju sveta okoli nas. Aja, knjiga je zaenkrat v srbščini.

Lepo je če deliš