Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

strelka
Participant

tadej pretner wrote:

zaenkrat sem najdla …dvaTongue.Novejšega datuma. Poslušala pa štiri al pa pet.
Drugače ..pa ene znajo bit kar mal depresivne …Embarrassed…no težke za poslušat tko za usput…Wink.
Npr. tole Parents…..ful čustvena glasbica ….men žalostnaSmile.

Za štos prilepim dva ….mal hitreješi ritmi …pa meni všeč besedila.
potem se mi pa zdi …da ste že vsi razštelani …če slučajno klikate tole moje …tko da bom mal nehala hrup zganjat tukajApprove.

I Turned To Stone

Hold on to love

V zvezi z njimi sem pogledal na y.tubu sam za komad Parents, pa vidsim, da je kup verzij. Ampak osnovne studijske, ki je najboljša, pa ni. Evo ene par štiklov, ki so mi več, pa če se ti ljubi, poglej na youtube, če je kaj od tega gor:
Predvsem Slipaway, pol pa še npr. napoleon bona, pts 1 & 2
gunslinger, Can’t get up in the morning, time to remember, young is a world …

Depresivni so ti? En moj frend bi meu zihr teorijo, zakaj. Pravi namreč, da nikoli niso v resnici uspeli,le zato, ker je basist tako grd in zihr bi rekel, da bi vsak, ki je tako grd, delal depresivne songe CryEmbarrassed

a ni to studijska?

Parents

LOL
Ja…prov dobre volje res ne ratam ko poslušam …Big smile, so zahtevni komadi …saj ti starejšega datuma.
pač ne gr to tako v uho ..da bi jo drug dan žvižgalBig smile.
Nisem pa še poslušala tega ..kar je tu zgoraj predlagano.
Mogoče tud zaradi tega ..pač zahteva bolj zahtevno uho poslušalca….raj to predlagaj temu frendu …

Noh ja …očala bi si pa res lahko kakšen boljši okvir izbralTongueLOL, bi bolj pasale na njegov nosekBig smile.
To sem potem ugotovila …ko sem sploh najdla kdo je basistBig smile.

strelka2011-09-19 17:51:35

Lepo je če deliš