Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloohahahaha…

hahahaha…sem spet že kar neki napisala, pa mi je zginlo, k sem seveda opletala z rokami….juhej…..

tk, da dragi janko, a megla pravš…..magla svuda….magla oko nas…tralalalalala……dopire tvoj glas….fletkana pesemcaClap…….men se zdi, da jo je Josipa Lisac pela, nism pa čis sagurna….sej je tanarbolj, da ti en nazdravjeBeer dvignem, kuker v smislu ena tamala krigla pirčka, pa še cenzurju ni potrebno fakin mač delat, ker se ti megli pač od mojga pirčka, tk, da tut forenzikov ne rabmo okol megle…….na zdravjeBeer……hahahaha…..

drgač sem pa zadnje čase čist zaposlena tk, da tut forum neki na pol berem in sem se danes odločila, da si bom vzela čas in si prebrala za en teden nazaj kaj se vam je kej novega al pa starega dogajalo….hahaha…a je spet kakšna nova tehnika al pa kakšna stara prenovljena, pa te stvari….hahahaha…..vidjet čemo…..

me je zdele, k tole pišem lih hčerka klicala in ko je zvedla, da sem na forumu, me je prosila, da v njenem imenu pozdravim vse nebuliste in tut gune tanormalne…..hahahaha…..tk, da zofka vas ma rada in vas vse lepo pozdravlja……juhej….

je pa zadnje čase fletkano vreme ane, moj pesjaner je resnično zaživel, ko se je temperatura mal znižala….drgač je v tisti vročini čist na škrge dihal in tut fulll zgodi zjutraj velikokrat ni hotel it na kakšen daljši sprehod….mogoče kilometrček, da se je usral, pol pa kuj v senco in čim manj premikat…..hhahaha…

bom kar nehala štrikat, da si mal forum preberem……pa se spet kej slišmo…..čau…

slišmoWacko

Lepo je če deliš