Reply To: Alergija na ADITIVE

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Alergija na ADITIVE Reply To: Alergija na ADITIVE

strelka
Participant

zanimivo …cica bi bila vesela če kakšen link podaš ….da vidim kako to izgleda…( če je kakšna slikca morda)

drugače pa ne vem kaj ravno uporabijo ….jih pa vsekakor z enimi škropivi za ohranjanje svežine.
Pa še zelenjavo tudi barvajo …npr solato, da je bolj lepo zelena..itd itd .
Sama sem pa bila čist paf …ja tud je bil paradižnik …kupljen v trgovskemu centru ne domačem ..ampak nemškem ..paradjaz je bil poreklo nizozemska …ta paradajz je zdržal neverjetno dolgo ….sploh ni postal mehek in sploh ni začel gniti…
najbolj pa me je presenetilo to ….da sem ga po res dolgem času ( vsak normalen paradajz bi že zgnil ) prerezala …in kaj sem vidla v notranjosti je imel kalčke…in to cel kup …( kaj je to nagravžno izgledaloEmbarrassed)
Ravno tak primer je bila rdeča paprika …kupljena zopet v istem tujem trgovskem centru ..za eksperimentBig smile ravno tako življenjska doba …fuuuul dolga …paprika sploh ni ovenela , kot bi vsaka navadna …ampak ko sem jo za fora probala …fuj je imela ogabe okus ….
Špricajo in preparirajo ….samo s čim točno pa ne bi vedela…

Kar je predpisano je edino …da je lupina agrumov preparirana …in ni užitna. to mora tudi biti označeno , napisano na vidnem mestu …ker je taka lupina strupenaSmile.

strelka2011-09-02 21:24:49

Lepo je če deliš