Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha….

juhuhuhu……sem lih iz fitnesa pršla…..hahahaha….kuker v smislu kanti po deset litrov v vsako roko in hopla po štengah na vrt in zalivat……tkole sem vsak dan v fitnesu po uro in pol…..hvala oče sonce in mati zemlja….hahahahaha…..matr mam uornk mišice na rokah…..hahahahaha…

dgač mi pa pehtin oddelek laufa kt svina…..čaji so čudoviti…..juhuhuhu…..tut kremce sem nardila, pa žajblevc mam na soncu, pa metin šnops tut…..sej tale pehtin oddelek veselo talam naokoli sosedom, pa frendom, ki pač pijejo čaje z veseljem in so mi že rekli, da je kremca da best, eden jo uporablja za noge, drug za obraz, tretji za lase, četrti za celo telo, peti za pike žuželk…..in vsi se še naprej priporočajo…….hahahaha….sem pa zadnjič nekaj srfala po internetu za kakšnimi res starimi recepti za kremce in sem naletela na zanimiv recept kuker iz srednjega veka in sicer za kožo po štiridesetem letu, da so baje mešali žajbelj in rman, tk, da drug teden grem tut rman za čaj nabirat in bom sigurno še eno kremco nardila po receptu iz srednjega veka…..no, ja, ne čist po receptu, ker bom za osnovo vzela oljčno olje, bom pa vsekakor delala z rmanom in in žajblom…. sem čist navdušena nad tole mojo domačo pehtino proizvodnjo…..juhuhuhu……

sem se pa letos naučila vlagat kumarce, pa stročji fižol, pa seveda imam že skoraj čist polno skrinjo paketkov z zelenjavo iz domačega vrta…..tk, da hvala naravi in soncu, pa seveda sosedom, od katerih sem dobila razne recepte za vlaganje in hvala meni, ki se vseh teh domačih oppravil z veseljem lotim…..sej včasih sem mislila, da je tole vlaganje čist preveč dela in zakomplicirano….hahahaha…..danes vem, da je dela lih prou, kompliciranega pa resnično ni nč…..juhej…..zdej tut pradajze sušim in jih bom vložila v oljčno olje, tk, da sem ozimnico zgleda vzela čist zares….hahahahaha…..sosed mi je reku, da takim norcem, kt sem jst zgleda vse rata…..hahahahaha…..jst pa pravim, če je to recesija, pol nej pa kar traja, na zdravjeBeer…..hahahahahahhaha……

matr, tole zgodbo vam pa moram sčvekat…… sem se pri poslušanju narežala kt norc….hahahahaha…..zgodilo se je v Ljubljani kakšne dva al pa tri mesece nazaj….in sicer družina, mož in žena stanujeta v bloku v prvem stopnišču, kjer imajo svoje ključe za vhodna vrata in tudi ključ za svoje stopnišče….v enem takem hodniku so tri stanovanja……torej mož in žena imata vsak svoje kolo za premikanje po Ljubljani in kolesa vedno pospravita v svoj hodnik zraven svojih vhodnih vrat….in tako prideta lepega dne domov in koles ni bilo več…..hja, evo se zgodi, kljub vsem vhodnim ključem, pa tut kolesa sta imela zaklenjena s ključavnico…..nč tacga, boste rekli…..res je…..no in čez tri dni so kolesa spet stala na svojem mestu, zraven je bila pa kuverta in ko sta jo odprla sta prebrala naslednji tekst, da nej oprostita, ker so se sposodili kolesa, ampak je bilo nujno in blabla in še enkrat tisočkrat hvala in, da jih zdej vračajo in za zahvalo zraven prilagajo dve karti za predstavo v Cankarjevem domu, ki bo tega in tega dne…….juhej…..matr, mož in žena sta bila veselo presenečena in sta si mislila čist po domače, da so še pošteni ljudje na tej zemlji…..hahahahaha…..seveda iskoristita karte in gresta na predstavo…..sredi predstave se pa le možu pikrade en občutek, da nekaj ni v redu z vsem tem in nagovori ženo, da jo odpeketata domov in, ko vstopita v stanovanje, je bilo stanovanje čist ispraznjeno……sama praznina…..nč ni ostalo, ne oblek, ne krožnikov, ne kuhinje, ne dnevne sobe, no, ja v kopalnici je bla še vedno školjka, da sta se oba lahko dober usrala, pa z vodo sta si lohka rit oprala, drgač pa sama praznina…..njente…..nada…nč …….hahahahaha….hahahahaha…..tk, da, če boste naleteli na podoben dogodek in dobili potem karte za predstavo, zdej veste, da boste potem po vsej verjetnosti mogli na novo opremljati stanovanje, nakupiti nove obleke, delati nove dokumente in še vrsto drugih stvari…..hahahahaha…. domišljija človeka nima meja……hahahahaha…..tut tatovi so že kao “duhovno” ozaveščeni……hahahahaha…..ljudje pa naivni v svojem mišljenju okoli poštenosti…..hahahaha…..

in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..branje na lastno odgovornost….kar si ob branju mislite al pa doživljate, je samo v vaši pristojnosti, tk, da jst prevzamem odgovornost za svoje čvekanje in klleklanje, vi pa za svoje blabarije…..hahahaha….bom pa tale pletiljski krožek še kar nadaljevaljeva in če vas zanima, kako dolgo ga bom še kvačkala vam iskreno odgovorim, da ne vem……hahahahahaha…..aja, pa hvala šefu za tale foglovž….pa hvala vam, ki tele blablarije prebirate in seveda hvala nebuloznikom, ki sodelujejo s svojimi blabarijami……sej pravm, lako se sprema, kad nema šta nema…….juhuhuhu….kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog…..jst pa pojdem in zasejem dobro voljo pri ljudeh, v eni roki nosim sonce, v drugi roki sladki smeh……juhej…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš