Reply To: Quantec
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Quantec › Reply To: Quantec
tadej pretner wrote:
Če me spomin ne vara, je bila na quantecu Irena.
Bolje ikad nego nikad
Tega je že več kot dve leti, tako da je moj spomin precej okrnjen – ostalo mi je le tisto, kar sem že opisala na forum ( prejšnji) kot izkušnjo “na pol poti”. Namen tedaj je bil namreč eksperiment, koliko Quantec kratkoročno prispeva k izboljšavam oz. spremembam. Torej kombinacija Marjanovega pregleda mojega biopolja pred in po obisku. No, to se zrealiziralo ni, mi je pa ostalo v spominu naslednje:
Anamneza,kot jo izvajamo tudi v zdravstvu in medicini, je tudi pri Quantecu zelo sistematična, izsledki pa precej “bombastični” (zame) – kajti ven je izpisalo res ” ta glavna” prepričanja, ki jih gojim in po katerih formulah nato delujem (jaz pa sem tedaj 100 % mislila, da sem jih že zdavnaj v večini prerasla oz. presegla oz. razelektrila). Torej – mene je Quantec soočil s tistim, kar je, zato mi je bila izkušnja izjemno dragocena.
No, množica pozitivnih afirmacij (v zdravstvu : recepti) , spisanih kot posledica “napačnih prepričanj”, so izzid Quantecove obdelave. Jaz z njimi potem naprej nisem “delala”. Za konkreten dolgoročni rezultat Quanteca bi verjetno morala….
Lp, Irena