Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
halooohahahaha….
juhuhuhuhu…..lista nebulista……hahahaha….ejga zmajeslovka, hvala, hvala za tale šnelkurz iz marketinnga….hahahaha…….jst ti čist verjamem, da na Sirijusu še sam Bog osebno poha….hahahaha….čestitam ti pa tut k najslužbi dvornega preiskuševalca…..juhej….tk, da mi je jasno, vsaj iz tvojih nebuloz , da iz Sirijusa prihaja zelena svetloba, in, da guni, ki dihajo belo svetlobo so pač farbenblinti….hahahahaha….se pravi, da je bil ziher eden farbenblint in drugi mu sledijo kot ovce…hahahaha….pač igra našega razuma……….hahahahaha….
hahahaha….strelka, ti si pa resnično modelka….hahahaha…..jankota pošiljaš lepo na počitnice na fukošimo…. pa še kuker slikovni slovarček mu podajaš na pot…..hahahaha…..tk, da evo, lako se sprema, kad nema, šta nema…..pa seveda Prešeren je skoz z nami, sej smo Slovenci….prijatli obrodile so trte vince nam sladko…….hahahaha….sej, nam bo janko marbit še kakšno kartico poslal, al pa kakšen paketek sušija z elementi sevanja…..vidjet čemo…..hahahaha….
dragi janko, z ozirom na to, da je poletje in, da se ti nč ne da, ti želim, da kljub temu, da je zemlja okrogla, najdeš tapravi kot, pot katerim hladno pivo lih prou zdrsi po grlu…..
pozdravčke iz dolenjske riviere…..aja, sem tut ugotovila, da marbit le nisem na dolenjskem, ampak sem lih na meji s suho krajino……matr, kukerkoli, sem ziher v deželi Kranjski……in vremena Kranjcem bodo se zjasnila…..hahahahaha…..hvala Prešeren, ti si res en da best slovenski vizionar….hahahaha….v sovražnike z oblakov, rodu naj našga trešči grom….juhej….neka tako bude, neka tako bude….haahahaha…
slišmo