Reply To: Braco iz Zagreba
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Braco iz Zagreba › Reply To: Braco iz Zagreba
To,da deluje Braco na njemu svojstven način-baje le s pogledom,ki se tu pa tam zaustavi na komu od prisotnih,ki sodelujejo na njegovih seansah-me niti ne preseneča,pač mu je ta način izvajanja-kanaliziranja svoje in energije prisotnih-poznam in ga je baje nasledil od svojega učitelja (zakaj pa se le-ta utopil nekje na Indoneziji,če je imel take nad-človeške sposobnosti in zadeve,ko je šlo zanj,ni predvidel ? in preusmeril tok svoje karme ? , ki ga je izuril v tej sposobnosti.Sicer pa gre tu za odstranjevanje blokad,ki jih ima vsak človek-razen zelo redkih izjem,recimo vrači,šamani,magi,svečeniki,…(seveda se tudi ti razvrščajo na lestvici višine svoje zavesti)-in to v treh subtilnih ali energijskih telesih : psihičnem,čustvenem in kozmičnem ali duhovnem telesu,katera tvorijo 3/4 od celote človeka kot bitja ( le 1/4 tvori fizično telo ),večina ljudi pa je mnenja,da je človek le fizično bitje,ki naj bi imel svojo psiho,čustva,dušo-od tu dalje se pa neha,torej ne priznavajo teh energijskih teles,ki so zdaleč večja in močnejša od samega fizičnega,saj le tega oklepajo avrično in nam služijo kot prvi stik z energijami,na katere naletimo.Pri tem zaznavanju svojih energijskih teles pa lahko veliko storimo sami in to tako,da se jih začnemo zavedati-torej,da jih v celoti prebudimo v svoji zavesti oz duhu-kajti kasneje se jih lahko naučimo uporabljati v našem vsakdanjem življenju.To je nekako tako,kot da v svojo zavest-duha presnamemo vse podatke z baznega-kozmičnega računalnika in sicer v zelo “sprešani” obliki-in ti podatki so nam vedno pri roki,vendar ne vsi naenkrat,ampak prihajajo na površje našega življenja kot nekakšni “de-javoui” in si rečemo,to sem pa že počel,to mi je pa znano-nekakšno prebujanje naših vtisov iz prejšnji življenj.Verjemite,veliko lažje je hoditi po poti življenja na tak način-vse veš in vse ti je znano,informacije pa črpaš med meditacijo ali pa v sanjah in to samo tiste,ki te zanimajo in so zate uporabne,ne tako kot mediji,ki nas bombardirajo z informacijami,ki so VSE za nas nepotrebne in jih sploh ne potrebujemo v našem življenju.Samo zameglijo nam našo zavest in duha.