Reply To: no tukaj pa lahko..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori no tukaj pa lahko.. Reply To: no tukaj pa lahko..

Nataša
Član

AVATAR wrote: visoko duhovna je spregovorila LOL

Avatar, najini pogledi na to, kaj je duhovno, se najbrž precej razlikujejo. Ti se še vedno pleteš okrog navidezne duhovnosti, ki je posel, tako kot katerikoli drugi, in seveda veselo pljuvaš čez njo. Če misliš, da hodim naokrog in razlagašam svoje duhovne resnice, se pošteno motiš. V bistvu zelo malo ljudi ve za moj hobi, ki je moja osebna stvar. Ta forum je pač temasko tako obarvan, da občasno lahko kaj napišem, sicer pa šteje samo to, kar dejansko zmoremo živeti, koliko normalni smo in koliko pomirjeni sami s seboj. In temu, kar jaz počnem, bi se na daleč izognila z besedo duhovnost, še manj pa bi sebe opisala kot duhovno.

Duhovnost je samo izraz za ego, in večina duhovnih učiteljev ne dela drugega, kot krepi duhovni ego svojih učencev. Mene pa zanima zrelost, ta pa velikokrat nima nič z duhovnostjo. So ljudje, ki so preprosto zreli, ne da bi kdaj poskusili kakšno tehniko na sebi, kaj šele prebrali kakšno knjigo s področja dela na sebi, ker tega preprosto ne potrebujejo. Drugi med nami pač razne tehnike in “duhovno” delo na sebi potrebujemo, da lahko dozorimo, postanemo bolj normalni, odvržemo maske in kalupe. In tukaj se tudi “duhovnost” konča, ker se začne življenje.

Kaj neki lahko ponudiš kot odrešitev?LOL
Lepo je če deliš