Reply To: strah / kolektivni strahovi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › strah / kolektivni strahovi › Reply To: strah / kolektivni strahovi
AVATAR wrote: Saj mi je jasno, da govori o stiku z Vesoljno zavestjo, sama beseda mi nič ne pomeni, ker si ne znam razlagat kaj to sploh je…Še manj pa mi je jasno, zakaj je Vesoljna zavest ustvarila tako hlado-temno-prazno materialno vesolje…izven planeta Zemlje si mrtev, še preden se tega sploh zaveš…razdalje pa so strahotne…edini način, da bi sploh lahko smiselno potoval po vesolju je teleportacija.
Zakaj človek več ne čuti strahu-tesnobe ko se poveže s to skrivnostno Vesoljno zavestjo…kaj se sploh takrat zgodi ???…ti bi to moral vedeti…
Po mojem mnenju tu ne gre za dobesedno povezanost z Vespoljem…kot v fizičnem smislu…menim, da tile avtorji želijo povedati, da se povežemo z ENERGIJO Vesolja ( božanske energije, z Bogom, stvarnostjo, katera definicija pač Tebi ustreza ). Da bi se z njo povezali, moramo najprej očistiti sebe, svoje biopolje, na ta način, da smo pozitivni, ( brez zamer, užaljenosti, jeze, nismo prizadeti od nikogar in ničesar, ne prizadanemo drugih…). Ko smo “čisti” vseh negativnih čustev, smo povezani z to Božansko energijo…in šele potem damo prosto pot “duhovnosti”…da deluje na nas brezpogojno…ker tudi mi delujemo brezpogojno…jaz to nekako tako razumem….
Ne pričakuj, da se bo kaj zgodilo…Fora je v tem, kako Ti sprejemaš svet okoli sebe….na tak način bo svet sprejel tudi tebe…