Reply To: Znanost preverja duhovnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Znanost preverja duhovnost Reply To: Znanost preverja duhovnost

ANA
Član

Uf, končno sem dobila nazaj računalnik … pa se je izkazalo, da je bilo to spet za nekaj dobro ( da sem bila brez kompa )..namreč ponovno sem prebrala Ogorevčevo Karmično diagnostiko…In v bistvu vse to, o čemer ste zdaj tu v tej temi “filozofirali”, je v Ogorevčevi knjigi zapisano na tako razumljiv in preprost način, da sploh ni druge kot to, da je v tej knjigi Marjan zadel bistvo duhovnosti. V njej sem ponovno našla odgovore na vprašanja, ki so se mi podila po glavi….in n ugotovila, da sem bila ves ta čas na pravi poti, samo, da tega nisem vedela. In da tisti moj rek ( že dolgo nazaj sem prebrala v reviji Viva, pozabila pa sem izvirnega avtorja), ki mi visi na hladilniku, je zelo blizu Ogorevčevega sporočila knjige:
Bog (univerzum, vesolje, karkoli pač hočete) daj mi pogum,
da spremenim stvari, ki jih lahko,
daj mi moč, da sprejmem stvari,
ki jih ne morem spremeniti,
in modrost, da ločim to dvoje….

To, da je vsa duhovnost v nas, in še marsikaj sem ponovno spoznala v Karmični diagnostiki…tako, da Marjan vsaka čast Clap, knjiga, ki bi jo “moral” imeti vsak doma na knjižni polici, in bi bilo marsikaj marsikomu lažje…

Lepo je če deliš