Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloohahahaha…

juhej strelka…..tut men so všeč odšutani štosi….hahahaha….če se bo pa kdo kej sekiral, nej pa sekiro kupi, da se bo lohka uoornnkkk sekiral in to dobesedno…..hahahhahaha….drgač pa men v tekstu itak vse prou pride……hahahahaha…..sej pravm norc, kt norc……hahahaha….sekiro pa uporabljam največkrat pozimi, k sekam drva, jo pa moram nest na novo nasadit…..zgleda, da sem tolkla k zmešana…juhuhuhu….

se pa strinjam s teboj tam nek v forumu, da ljubezen je, ali je pa ni……kupčkanje okol ljubezni je prazno sranje……ljubezen je ali je pa ni……bravo……in ljubezen je za mene čustvo, tko, kt strah, tko, kt jeza, tko, kt žalost……sekiranje in zamere, pa ljubosumnost, pa zavist, pa smiljenje sam sebi, kuker ubogi jaz, je pa za mene čustvovanje……sej ne pravm, da imam jst prou……hahahaha…..mi smo človeška bitja s čustvi in čustva so men čudovita…..ljudje jih tut različno kažemo, zlo odvisno od značaja človeka…..dočim razne zamere, pa obtoževanja, sekiranja, pa te stvari…..hahahahha…..to je pa meni zdaj pretiravanje…..juhej….psiha se itak dogaja v naših možganih, tk, da je pomemben miselni proces vsakega posameznika in, če je preveč čustvovanja, se človek enostavno ne sprejema, in s tem posledično tut ne okolice, se čuti ogroženega, je precej odvisen od odnosov in tut precej manipulativen sam s seboj in s tem tut z okolico… mogoče, se pa tut motim….hahahaha…..motiti se , je človeško…..juhej, juhej, take žgance, sama jej…..matr, lepa pesemca…..hahahaha…pa guna tut…še kikelco prodala bom, za sladko vince dala bom…..hahahaha….šivala je deklica zvezdo, oj zvezdo rdečo, kot kri……hahahaha…..jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo med ljudi, v eni roki nosim sonce, v drugi roki sladki smeh……juhuhuhuhuhu…..

pa še en meni lep in še kako resničen stavek si napisala v neki temi na forumu in sicer, da piše v svetih spisih, da naj bi človek bil zmožen ljubiti svojega največjega sovražnika…..bravo strelka…….mi je zdele v misel uletela tale erosova teorija rei, kjer je napisal, da je edino Emocio zmožen ljubiti svojega največjega sovražnika, edino Racio je zmožen dati prednost tuji sreči, pred svojo in edino Instnkt se je zmožen spustiti iz oblakov na zemljo…….se pravi govorimo o treh enakovrednih razimih v naših možganih in vsak ima svoje prednosti in slabosti, kuker trije prijatelji v naših možganih, vendar se borijo za prevlado in dogajanja v otroštvu pač razvijajo naš značaj, kateri razum bo prevladoval v našmu lajfu oziroma v kakšnem razmerju so med med seboj in tako dobimo dvanajst oziroma trinajst značajev, recimo tut pri starih sumercih se pojavlja ista teorija…..hahahahaha….hvala eros, jst se skoz bolj udomačujem s teorijo REI, ne trdim, da jo obvladam……njet….mi je pa skoz bolj domača in presneto logična…..hahahahaha…..ne verjamem pa, da bi mi bila pred leti logična…..njet….sem mogla dobit svoje velike dogodke, da sem dejansko padla v globoko razočaranje in strah, ki ju prej še nikoli nisem doživela v taki moči…..sem iskreno hvaležna vsem ljudem, ki so mi na tak al drugačen način križali pot v lajfu……hvalaHeartHeartHeart

pa naš avatar je tut en nebulist…..hahahaha….pravi naš avatar, da visoki duhovneži s tehnikami hodjo naokrog in novačijo in, če jim ne kimaš in se ne greš tehnik, še nisi duhovno dost razvit, mater, kere hude in še kako resnične….hahahaha……mi je zadnjič en frend reku, k sva se pogovarjala okoli teh tehnik in sem seveda povedala svoje mnenje in to precej ognjevito in mi je reku, da ima občutek, da sem zagrenjenja, ker nisem med izbranci,kuker nimam razvitih teh sposobnosti in zato sem v njegovem miselnem procesu takoj nasprotnik in mi je bilo potrebno najdet neko identiteto in to je dobil iz svojega občutka v smislu, da sem zagrenjena, sej, em ga hotla vprašat, če ve, da nas občutki pogosto varajo, pa sem si rekla, stara, vsak ima svojo šolo življenja…… sem ga pa vprašala, če mu zgledam zagrenjena, je itak mislu samo zgrenjenost v zvezi s tehnično duhovnostjo doseganja višjih jazov, pa praznin, pa tee zadeve……hahahahaha…..hahahaha…..sej pravm, da so men tehnike čist všeč, recimo tehnika vožnje z avtom, pa določena tehnika dihanja, pa hoja po moje, pa pesmice pet…..haahahaha……jst sem bolj praktičen človek, pa mam svoje meditacije na vrtu v jutranjih in večernih urah in sicer se ukvarjam z rožcami, plevelom, zelenjavo, se mal pomenim, postorim stvari, pol pa še za v lonc naberem, lih zdele sem si domačo grahovo juho skuhala, sem par dni nazaj grah na vrtu pobrala…njami….pol mam pa še lisičkino rižotko, k sem dons lih mal lisičk najdla, drgač pa ni na našmu koncu zdele prou nč juretov, drugih gob pa ne poznam……juhej….no, ja marel tut ni……..kar pa še ni, pa še boApprove…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš