Reply To: Zakisanost telesa
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Zakisanost telesa › Reply To: Zakisanost telesa
just me wrote:
Jaz ti raje priporočam, da si kupiš lakmusov papir v Sanolaborju, ki ima priloženo skalo, tako da točno veš kakšen je tvoj PH.Bolje bi bilo, da si meriš PH telesnih tekočin (urina), kjer boš natančno posledično lahko videl, katera hrana ti ne ustreza in ti “kisa” telo ter ti “povzroča” težave, v danem primeru v ustih. Lahko da je še kje drugje kaj narobe pa ti tega ne vidiš, razen v ustih, ki je seveda neke vrste opozorilo….. bo potrebno počasi spucat vzrok.
Fajn petek še naprej vsem.
lp
Imam lakmusov papir kot pravim in ravno v Sanolaborju sem ga kupil. Kako se pa meri urin? Ne samo zjutraj, ampak čez cel dan? In kak mora biti pH urina, da je v redu? Bojda pa zjutraj urin mora biti kisel.
Za kri sem pa bral, da je ravno obratno pravilo. Bolj je kisla, bolj je telo bazično in obratno.
anja wrote: Bad Boy kako hitro se ti pa celijo rane drugje na telesu? Se ti počasi celijo samo v ustih?
Ali ješ dovolj svežega sadja in zelenjave (vitamin C in K!)?
Ne vem kako je z drugimi ranami. Se že dolgo nism nič poškodoval. Kako dolgo pa je normalo, da se rane celijo?
Jem sadje in solato itd. Ko si omenila kalij sem se spomnil na nekaj. Zadnje čase imam tudi bele lise na nohtih. Pogledal sem na internet in piše, da je to zato, ker mi primanjkuje kalija in cinka. Kalij je v bananah in jih jem vsak dan, cink je pa v mesu, ki ga pa tudi jem, saj nisem vegi. Tako, da…