Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
17. 6. 2011 ob 0:14
Član
Mislim, da ti nimaš občutka za marsikaj.
V knjigi piše, da bo PSI biblija naslednjih 777 let…jaz sem to malo tako za hec pač napisal…ehh
Veliko bolje bi bilo, če bi Eros…ta človek…se sam predstavil kot avtor knjige…vse bi bolj resno izpadlo…kot pa, da je zraven mazal neko ozadje ( Življenje )…Po zdravi kmečki pameti…če ima Življenje toliko težav…ker se ljudje upiraju razvoju dogotkov, ki si jih je zamislilo Življenje…bi vseh 7 milijard ljudi na tem planetu v 24 urah odsanjalo celotno vsebino knjige…kot se je to zgodilo temu Erosu…in to mi za nekoga, ki ima absolutno moč in sposobnosti…nepredstavljivih razsežnosti…bilo mala malica…pravzaprav…sploh omembe vredno…Nemorem mimo tega, da so ljudje na splošno…zabiti…ko bugarski žebelj…mater no 

Sem…kakšen sem…ljudje me ne sprejemajo…neglede na njihovo ničvredno visoko duhovnost in vsa ostala sranja…ki so zgolj samo maske…za katerimi se skrivajo…to je tako očitno…še posebaj…ko jim gledam v oči…vse ostalo je sistemska igra…naučenih vzorcev in družbenega sranja…Tisti, ki to vejo…da vem kako tečejo zadeve…mi tako več ne pridejo blizu…Enostavno pa sem se prenažrl…grozno prenažrl…tega človeškega igračkanja…medosebnih odnosov…Čeprav je v knjigi na to napisano kar precej dobrih psiholoških primerov…človeškega sranja…Tisti, ki berejo ( ne samo te knjige )…se bodo težko spremenil in izstopili iz tega človeškega igračkanja…preveč dobro poznam zahrbtnost človeške narave…ki nam je vsem skupna…tudi meni…in se sam moram s tem soočit…prehodit območje tankega leda…ne da bi skozi padel.
Pravzaprav se sprašujem…zakaj se vlačim po tem forumu…če nimam tu kaj delat ?!