Reply To: Fenomen gabezove tinkture # 2

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Fenomen gabezove tinkture # 2 Reply To: Fenomen gabezove tinkture # 2

horus
Participant

Pravzaprav 4 kom vsak drugi dan-dokler se jih ne bom preobjedel-vendar tu govorim o večerji-za kosilo pa itak jem vse brez mesa-raznovrstno hrano ( testenine,ajdova kaša,krompir,zelenjava-pražena ali surova-v obliki solate,rižota z zelenjavo,enolončnice-v bistvu iz stročnic vseh vrst,ribe-postrvi,ki so gojene-morske ribe mi ne dišijo preveč,…) -sicer pa je prekmurska kulinarika zelo pestra,v našem koncu pa je v njej še pridih z Madžarske,jaz temu rečem-veter z vzhoda,ki nam tudi kroji vreme,tako ,da vremenska napoved iz centralne Slovenije za nas ne drži,bolj se zanašamo na tisto iz centralne Madžarske.

In pa kvaliteten sir-zame je to Nanoški sir-tudi za večerjo.Ko sem sedaj kakih 6 mesecev že na dieti-ne morete si misliti,kako je,če imaš fobijo na vso hrano,ki jo ješ,ker pač ne veš,kako bo reagiralo telo-v mojem primeru črevesje-tako,da se sedaj,ko je zdravje v redu,sploh ne morem “od fobiti” in še vedno v mislih analiziram vsako hrano,ki jo dam v usta,v strahu,kako bo reagiralo telo-in bom najbrž še kar nekaj časa na dieti ( skoraj nič maščob,soli,malo ali skoraj nič sladkorja,od pijače-le čaj,nič “trgovinskega mesa” (saj,če bi mi prijalo,bi si gotovo tu pa tam privoščil kakšno domače meso).Do kosila-ki ga imam doma-ne jem nič (ne zajtrka in ne malice),popoldanska malica pa je lonček kefirja in nato večerja ob 19-20 h.In pa 7dcl čaja iz koprive+odmerek GT.Tako sem se navadil na te enolične večerje,da me to sploh ne moti-zadnjič smo šli skupaj s prijatelji na eno “fancy” večerjo-meso z žara-in se mi je vse zmešalo v drobovju-zato se bom teh zadev odslej raje izogibal-vse preveč maščob zame je na takih pojedinah in pa hrana izvora sumljivega porekla-raznorazni kemični dodatki-aditivi-v njej,kar pa meni niti slučajno ne odgovarja.Raje jem preverjene z moje strani in preizkušene zadeve.
Lepo je če deliš